SUPERSNABB ADVENTSKÄNSLA

.

Här hemma eldas det i öppna spisen var och varannan dag just nu för det är så himla mysigt och ger lite go adventsfeeling på en kick. Sprakande brasa är hud en ultimata stämningsskaparen och jag skulle nog inte kunna flytta någonstans om det inte fanns en  öppen spis. Är uppvuxen i gamla hus med öppna spisar och har ju själv bott i två gamla hus med öppen spis (i mitt förra lilla sekelskifteshus var eldstaden enorm, suupermysigt)

.

.

Kan man inte göra en brasa så tänder man massa ljus så klart!!! Här hemma går det säkert åt 30 ljus i veckan just nu. Har ni också dille på jullökar? Såå fint och amaryllisar är maffigast och finns ju i alla färger nästan överallt numera. Polkagrisrandiga gör mig h a p p y och den urfina vasen som ser ut som en hand (som är perrrfekt för hyacintlökar – tips) kommer från Newport.

-.

.

Juliga doftljus måsta man ha och mitt allra allra bästa är det gröna från Ralph Lauren som doftar perfekt fräscht granaktigt av cypress men det verkar ha utgått? Hittar ej! Vill inte ha ljus som doftar för sött av jul (typ dofterna vanilj, kanel och kola) utan mer så där djupt, mysigt och ja fräscht. Detta från Durance (Från Midtown) är helt okej och doftar också gott av träd. Har ni något tips på doftljus som doftar lite lyxigt och som jag beskrev så tipsa gärna!!:)

.

.

Nu ska jag klättra upp på en stege och försöka få upp en fin mistel här som jag fått i present! (och ja alla här hemma mår bra igen eller iaf bättre hurrey!:)

.

Ha nu en finfin kväll sweeties!

.

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “SUPERSNABB ADVENTSKÄNSLA

  1. Håller med, jag måste också ha en öppen spis. Jag har en i alla mina 3 boenden, retrohuset i stan, sommarhuset på ön och fjällstugan i Norge. Eldar också varje dag här hemma, det blir så skön värme. Mvh Åsa

  2. Älskar doftljuset jag köpt på hotell diplomat i Sthlm så lyxigt gott 🥰 tack för en underbar blogg ❤️

  3. Jag gillar inte heller söta dofter och kanel. Min julfavorit är Tine K´s underbara grandoft! Fanns tidigare med datum att kryssa för, men i år silverfärgat med en enkel stjärna på. Härlig grandoft!

Comments are closed.