39,5 GRADER I NOVEMBER

ANNONSLÄNKAR ÅHLENS

.

Var det någon som såg och kommer ihåg serien 30 grader i februari? (Utspelades i Thailand och var hemsk, deppig och eländig men ändå bra. Såg dock inte alla avsnitt pga blev illa berörd:/) Titeln på dagens inlägg får hinta lite åt den serietiteln då vi har en prinskorv här hemma som har nästan 40 grader idag. Stackars liten älskling. Men han är glad och pigg så det är skönt och verkar inte ha ont någonstans utan bara väldigt täppt i näsan. Snarkade jättehögt pga snuvan och skulle ligga på mig i natt så att jag inte fick en blund så nope, det är ingen piggelin mamma på dagens pics. Men! Jag har ju skaffat världens finaste mysdress så den ska ni så klart fåt tips om. Är just en thai-inspiread  kimonojacka och byxa med världens finaste mönster och faktiskt är detta en pyjamas! Det kan man inte tro va:) Går lätt att styla upp för middag och fest med ett par höga klackar och lite snyggt bling (och lätta på urringningen lite också kanske och sätta snygg spetsbody under. SÅ snyggt)

.

.

.

Myspys hemma i pyjamas hela dagen idag och nya extremt fluffiga tofflor på fötterna. Jobbar med faktuering (vilket är kul) och betala räkningar och sånt annat triiist. Så försöker jag fota lite samarbete när Moje slumrar i soffan också. Galet mycket nu som sagt! Så kan jag bocka av två julklappslistor som klara (Fyndats massa b r a på Black Week faktiskt) Bara tre kvar då och så småkussarna. Vi vuxna har slutat ge varandra julklappar på julafton (förutom jag och H då. Jag är aaalldeles för galen i paket och överraskningar för att vilja släppa det haha. Födelsedagar och julafton är ju det b ä s t a:)

.

.

.

Yes nu undrar ni förstås vad denna ursnygga pyjamas finns (jag har förresten strl S för den som undrar) och det är här.

Och teddytofflorna som sitter jätteskönt hittar ni här

.

.

Nu ska jag servera liten glass här och hoppas han snart piggnar på sig! Imorgon är det date med tjejerna och det vill jag ju inte missa men vill ju inte ha barnvakt om liten är febrig så klart… Sen väntar julbordsmiddag på lördag och DET vill vi verkligen inte bli utan! Händer mycket kul den här månaden ju så nu måste baskiluskerna bara bort asap. Nope nov-december är verkligen ingen bra månad att bli sjuk på men det är typ då alla läbbiga farsoter härjar som värst eller hur:)

.

.

KRAM

.

.

 

1 kommentar till “39,5 GRADER I NOVEMBER

  1. Put on a pair of heels 👠 and not slippers and you can wear those pjs out for the night. Lovely!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg