DET BÄSTA TILL TONÅRINGARNA

SAMARBETE KIDSBRANDSTORE

 

.

In i gullfinkan med dig säger ju familjen Schulman om sina barn och yes Lolo borde typ spärras in pga för SÖT. Är det förresten normalt att man vill bita lite i kinden på sin tonårsdotter för hon är för gullig haha?? Många kan ju känna så om gosiga gulliga bebisar, ni vet man vill nypaa dem hårt. (Obs jag raljerar nu, man får inte och ska inte bita i eller nypa sina eller andras barn, så klart) Uppdatering! Tack läsare Camilla, det finns visst ett ord för dessa tankar om gulliga ungar och hundvalpar – ”Cute Aggression”! Det är d e t jag har alltså:)

.

,

..

Tröja Ralph Lauren och svarta jeans från Replay

..

 

Yes tonåringar kan vara det härligaste, sötaste, valpigaste och ja ”lite sisådär” (milt beskrivet;) och man vill som förälder  alltid deras absolut bästa. Det är ju mycket önskemål och saker och kläder osv osv men nu vill jag tipsa er tonårsföräldrar om Kidsbrandstore Black Weekrea som startar idag och som har 20-70% på allt i butiken. Väldigt bra läge att köpa de där nya Levisjeansen, skatten önskat i julklapp eller en extra fin Ganttröja, Peakskidstället eller träningskläder från Nike. Allt de önskar finns hos Kidsbrandstore som är Nordens största modebutik med märkeskläder för barn och ungdomar.

.

.

 

 

Och vad mer? Jo ni får ytterligare 10% extra rabatt på allt med kod: PHILIA10
Koden hos Kidsbrandstore är giltig lika länge som kampanjen dvs 28/11 – 2/12 (och fungerar i alla länder).

.

.

Lycka till på Julklappsjakten nu!

.

.

.

4 kommentarer till “DET BÄSTA TILL TONÅRINGARNA

  1. Du är inte ensam! Finns tom ett ord för att nästan vilja krama ihjäl söta bebisar eller hundvalpar – cute aggression:)

  2. Tack, shoppat till en av tonåringarna här hemma med extra rabatt 😊 Men jag har precis bara börjat med inköpen så är sjukt stressad. Allt som gäller mat, pynt och städning till jul går ju att lösa sista dagarna men presenterna vill jag tänka igenom och få till rätt och personligt. Så tack för inspo och rabattkoder du som också är tonårsmamma!

    1. Så klart. Det är från Himla och finns hos Sleepo.se (just nu med 22% rabatt också😘)

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg