GLAMOURTIDER

SAMARBETE ELLOS

 

Lång sammetsklänning med sydda draperingar och axelvaddar hittar ni här

 

 

Bonsoir mina vänner!

.

.

Kikar in för att tipsa om lite härliga glammig festliga klänningar som just nu som finns hos Ellos Collection! Så där sköna men ändå sprakande och frasande och sammatslena, sånt man vill ha när det är dags för julfest:)

 

Älskar verkligen riktiga festklänningar med det där lilla extra! Som min djupt mörkröda sammetssak ovan. Åh, känner mig nästan lite Hollywoodfin a la Kathrine Hepburn i den (fast den är i strech så man kan ligga raklång i soffan efter att gästerna gått hem och mumsa praliner framför någon mysig julfilm om man vill det;)

 

 

.

Svart sammetsklänning med detalj på höften här, glittrig klänning med puffiga ärmar här, paljettklänning härspetskjol här, svart spetsklänning här, silvrig t-shirtklänning här, sammetspumps här

.

..

Ellos har just nu Black Week och massa med nedsatta varor och nu har jag också en rabattkod åt er som ger ytterligare 5% på alla erbjudanden och det som är nedsatt Koden är giltig t.o.m 25/11-2/12 och den är 405451.

.

.

KRAM

.

.

.

 

 

9 kommentarer till “GLAMOURTIDER

  1. Jag tycker att klänningen tar över för mycket. Det blir liksom bara klänning och du försvinner. Måste ändå tacka dig för världens bästa blogg. Tack för all inspiration!!!

  2. Hej! Har följt din blogg i många år nu. Alltid ny inspo och härliga bilder. Undrar bara över måtten på dina ATP väskor? Har beställt en som var 34×17 men den kändes liten??? Kram och tack på förhand

  3. Vilken otroligt vacker klänning!! Jag hade lätt velat ha en likadan men är ack så kort att jag inte tror något sådant långt passar mig 🙁 Men du ser ståtlig ut

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg