EN DAGENS VARSÅGOD

SAMARBETE LINDEX

.

Lite glitter i juletid är väl aldrig fel! Här har ni dagens mig ungefär vid lunchtid då det FAKTISKT var ljust ett litet tag!  Lolo var hemma och åt lunch en snabbis och då knipsa hon av ett par pics på mamsen. Tycker den här toppen är så fin i sin enkelhet, mjuk och strechig och omlott – varför ska man ha på sig en  vanlig tröja  när man kan ha en sparkly!

.

.

.

Sprayat mig nyligen med Spray-Tan – därav är jag lite brunare än jag brukar ja. Idag har jag fortsatt och jobbat som en liten iller och då när jag sitter och håller på som bäst med ett uppdrag så plingar det till i mobilen och skolan kommer med info att det går maginfluensa. Jamen huur olämpligt kom inte den?!?  Nu är det bara att hålla tummarna att skatterna inte får en släng av den får då lär vi få ställa in hela julen. Hatar magsjuka och nästan lite rädd för den (vi får tvätta händerna ordentligt och äta massa vitpepparkorn för det är väl detta enda man kan göra:/)

.

.

.

.

Gillar ni också toppen , då hittar ni den här! För typ ingenting. Byxorna kommer också från Lindex och är ett par gamla men liknande slacks hittar ni här

.

.

Bara för att man nämner  ordet magsjuka så börjar man känna sig lite småkymig haha. Coca Cola ska ju också vara bra har jag hört  – ska gå och svepa en liter pronto exoplosivo nu…

.

.

Ha nu en mysig kväll vänner!

.

.

KRAM

.

.,

.

12 kommentarer till “EN DAGENS VARSÅGOD

  1. Ett tips, cola som man alltid fått höra ska vara bra att dricka vid magsjuka är inte alls bra. Socker förvärrar magsjukan och det finns inget i just cola som som hjälpa en att bli frisk från magsjuka. Skippa cola och drick vanligt vatten istället om du blir sjuk.

    1. Om det hade varit sant hade väl aldrig någon som jobbar inom vård och skola varit sjuk? Det finns tyvärr inga mirakelkurer som hindrar magsjuka.

  2. Oh no magsjuka!! Håller att tummar att alla slipper det till jul! Supersnajsig blus I like❤️
    Kram

  3. Vi har også fått den meldingen fra førskolen i dag. Jeg er som deg…kjenner meg dårlig straks noen bare nevner det, og går rundt og vasker hender i stigende panikk. Og så akkurat nå i julen!! Nei, krysser fingrene for oss begge at vi slipper unna.

  4. Vad fin du är i detta! Och mysigaste bloggen har du också! Var är den fina svamplampan ifrån? Hälsningar Kate

  5. Hej! Är det salongs gjord spraytan eller något man kan köpa och göra hemma? Tipsa gärna annars om din bästa bus!! Tycker alltid du ser fräsch ut!

  6. Blusen var jättefin! Magsjuka, varför ska den alltid dyka upp vid speciella helger som julhelgen..
    KS, ska vara bra också, har inte behövt prova än, men kanske ska börja ta i förebyggande.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg