JULKLAPPAR & BUSY MED JULSTÖK

.

Lite pics precis innan dett lilla uteljuset försvann idag! Och som ni ser så var det julklappsinslagnings som pågick då:)

.

.

Hohohooo alla bloggisar!

.

.

Väldans vilket sent inlägg det blev idag!!! Jag har, precis som säkert många många andra, ganska busy dagar just nu. Det är nu man VERKLIGEN får känna på att vara mother of 4. För har man så många barn så betyder det att det är ggr fyra av allt. Juklappslistor i en evighet och vi har bestämt att inte tokköpa klappar utan istället köpa 5-6 riktigt genomtänka istället men det blir ju ändå ca 24 klappar bara till barnen… Det tar tiid. Sen så håller jag på som en tok med julmaten och lägger in sillar och strömmingar i parti och minut och jag typ drömmer om 1-2-3-lagar haha (Det är sån sk ”lag” man använder för att sill och strömming ska liksom konserveras) Och så en sväng till IKEA för att bunkra ljus och burkar och annat smått och gott och hela världen var på Erikslunds Köpcenter (Eller iaf alla de som verkar tycka om att tokträngas i butiker. Jag var ju mest där för att jag måste haha;)

.

.

.

Och så har vi varit och fulskaffat julgran! Ni som följer mig sen länge vet ju att vi gärna  åker till skogen och hugger egen gran i Kärrbo och det brukar vara s å härligt och snöigt och så (fast förra året hade vi nog hemleverans av Smålandsgran kom jag på nu och varför beställde jag inte en i år med? Var ju himla smidigt) I år blev det som ni ser julgransshopping i regnet på Ica Maxi´s parkering minsann! Men vi hittade faktiskt en alldeles utomordentligt fin gran där (Fanns knappt några kvar men de som fanns vara stora och  maffiga och det var ju det vi ville ha till vår gamla villa) och H var superglad som ni ser:)

.

.

.

Och så här har jag sett ut hela långa dagen! Väldigt oglammig och osminkad och så bloggerska men det backar jag på. Yepp nu är det ju dagar då man bor i flufftofflor och i jamasen (jisses så skönt) Är det samma hos er?? Lyssnar på julmusik non-stop och far och upp och ner i huset från vind till källare (fyra trappor i högt tempo ger bra träning i lår och rumpa;) Tycker ni min pyjamas förresten? En riktigt julig sockersöt sak från Twilfit.

.

,

.

Ni kanske vill veta hur paketen blev och det är så här! I mina finaste färger och vackra band till mina älsklingar

.

.

.

Mojes gulliga paket frå olika djur (här räv) och tomtar som jag gör med paketdetaljer från Panduro (Allt är förresten från Panduro om någon undrar:)

.

.

Nu blir det Love Actulally här som söndagsfilm och en underbar H som ska få massa gos! (Har försummat honom lite känner jag;) Så himla skönt att länga sig i soffan bland kuddarna och bara mysa<3

.

.

KRAM

.

.

 

7 kommentarer till “JULKLAPPAR & BUSY MED JULSTÖK

  1. Fantastiskt fina klappar, har inte haft riktigt med tid och ork att införskaffa papper och band så jag får se vad som finns kvar i morgon. Fina granar brukar man annars hitta på Bauhaus tycker jag, om man nu ska fulskaffa en gran. 😉 Men hemma hos oss fick det bli en konsthran, har flyttat till hus med endast golvvärme och det gillar inga granar så det är bye bye med äkta gran för vår del. Ha en mysig kväll, Love Actually är redan avverkad här hemma, nu ser vi på klassikern White Christmas, ett måste varje jul. ☺️

  2. Så vackra julpapper du har! Så fin färgskala. Snygg gran också. Här levererade Smålandsgran. Så skönt att få den hem till dörren.
    God jul! 🎄🎁🎶🎉

  3. Tips till nästa år: vänta inte till december med julklappsinköp, SÅ mycket enklare och själslugnande att handla innan + skicka efter.
    Snygg pyjamas!

  4. Så vacker du är! Passar super i den pyjamasen,får man fråga var du köpt den?
    Önskar er en fortsatt fin julhelg!
    Kramar från regniga västkusten

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg