GRANEN ÄR PÅ PLATS

.

Här har vi årets gran på plats i vårt hus! Julfeeling de luxe på en gång, gud så mysigt det är ändå. En ståtlig Kungsgran och trots att jag föredrar vanlig gran-gran för doftens skull så älskar jag Kungsgarnen för att den knappt barrar. Blir tokig på barr haha (Har man småbarn som gärna undersöker granen 24/7 så måste den ha barr som sitter:))

.

.

.

Sen några år tillbaka så kör jag samma pynt varje år med lite tillägg. Har verkligen fastnat för det klassiska och vill ha lika och go härlig ”vår traditionskänsla” i granen! (Måånga år bytte jag hela grankulesamlingen v a r j e år och hade olika teman. Galet:) De finaste kulorna hänger som alltid högst upp och de är de tyska i glas som symboliserar skatterna (det här är Lolo och den köpte jag när hon bara var ett halvt år uppe i Sälen minns jag)

.

.

.

Lite rött här och där i form av Amaryllisar – snabbaste och billigaste och finaste julpyntet!

.

.

.

Knasigt julpynt som också jag har minne till – köptes vid jul i Göteborg när jag var gravid (och mycket illamående) med Moje. Knaprade då Lergigan (Illamåendetablett som är extremt sövande) och somnade i en mycket skön soffa på Artilleriet med pynt i knät:)

.

.

 

.

Men visst är den fiin granen som H hitta. Lagom liksom

.

.

.

Julstrumporna hänger redo vid öppna spisen! Ikväll ska vi ställa gröt i spisen till tomten som vi alltid gör och så får vi se om han kommer och hälsar på som vanligt tidigt imorgon bitti. Spännande som bara den (”Vår” favvotomte ligger just nu i en solstol i Thailand och tar igen sig men jag tror minsann att en ny är på g att axla rollen:)

.

.

Och nu ska jag förbereda lite grönkål och lyssna på den här extremt bra och väldigt ojuliga låten som går på repeat! (Vill typ bara ut och springa när jag hör den. Bästa) Allt är klart förutom ja kålen och dukningen. SÅ skönt att inte ha massa måsten ikväll utan då blir det Uppesittarkväll och Bingolotto och bara slappa:)

.

.

KRAM

.

.

.

 

 

 

5 kommentarer till “GRANEN ÄR PÅ PLATS

  1. Mycket smakfullt! Men, – du har väl inte varit och snott foten från Zlatan-statyn?!! 😉😀 Ha en GOD JUL!
    🎄🥁🎄🎷🎄

  2. Alltså den låten the Weeknd bästa köra bilen låten eller gym låten love it 😍 kram från Skåne

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg