GOD FORTSÄTTNING & JULAFTONENS!

.

Jag igår! Riktigt juligt klädd i kjol med lite längd och puffärmsblus i blanka material

.

.

Hej Juldagen!

.

.

Här vaknade jag upp idag med den där sköna juldagsfeelingen i kroppen ni vet när man bara sträcker ut sig som en katt i sängen och njuter av att idag finns det inga måsten eller to-do-listor över huvudtaget! Pjuuh. SÅ underbart. Älskar julen massor men det är ju ett enda långt race i December ändå haha. Skulle behöva åka på ett mysigt spa och få massa sköna behandlingar och bara vara i en vecka känns det  – det vore drömmen just nu!:)

.

Gårdagen var ju magisk och vi hade det så trevligt och maten blev jättegod (och eftersom jag varit typ proffskallskänka och ute i god tid och förberett i detalj så låg allt det kallskurna upplagt och klart på uppläggningsfat i vårt kylrum i källaren- så praktiskt att bara hämta upp allt när det var dags för julmiddag) Barnen var jätteglada och nöjda och jag fick urfina julklappar av min H<3

.

.

 

.

Blus i silvrigt tyg och med puffärm och den hetaste urringen just nu (ääälskar puffärm i kombo med det där liksom lite medeltida över bysten) Kommer från Samsøe Samsøe. Kjolen syns lite dåligt men sitter som en smäck över höfterna och kommer från Tiger of Sweden (Båda fyndade på Boozt på rea och jag har strl S på top och kjol)

.

.

.

Prinsessig look nästan!:)

 

 

..

Och så lite pics från kvällen med min lilla stiliga prins<3

.

.

Idag vaknade dock Moje med snuva och feber! Det är ju så typiskt men jag är glad att det kom idag och inte igår. Jag känner mig också lite frusen och krasslig så han och jag får bli kvar hemma och mysa med en film under täcket i soffan och äta julmatsrester (gärna för mig, uppvärmd Janson med ett glas kall julmust är det godaste som finns) när de andra går hem till mina föräldrar för juldasgslunchen (årlig tradition!)

.

.

Önskar er en finfin juldag raringar så se vi snaart igen!

.

.

KRAM

.

.

.

5 kommentarer till “GOD FORTSÄTTNING & JULAFTONENS!

  1. Vilket bra tips! Allt som kan förenkla vardagen.
    Tack tack 🙏🏻
    Mera tips ifrån dig tack 😘

  2. Åh nu blir jag nostalgisk; den ringningen hade jag på min prinsessbalklänning 1993 😌 👗

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg