JULDUKNING 2019

.

Årets juldukning!

.

Hej igen snyggingar!

.

.

Eftersom jag bara sitter här i soffan och Maurits är mycket upptagen av ”Jul i Flåklypa” så tänkte jag att jag kan ju passa på och visa gårdagens juldukning! Den 16:e i raden räknade jag ut det till. Brukar vilja hålla den enkel och vintrig (vår familj är stor och lite bullrig så det blir liksom rätt mycket ändå haha;)

.

.

.

I år blev vi dock lite färre än vanligt (6 stycken familjemedlemmar fattades) och jag körde på en dukning med dekoration som jag gjorde tt tidigare år då jag hittade de där helt fantastiskt snygga kottkvistarna med gula små bär nere på Mästerblomman. De fick får vara all dekor! De och ekorreljusstakarna från Pols Potten

.

.

.

Fina material och kvalité ger också känsla. Textilierna i linne är från Himla, tallrikarna är från Royal Copenhagen, bestick från Georg Jensen, alla glasen från Orrefors. Ville och fick till den där vita vintriga känslan man vill ha (trots att gräsmattan lyste grön utanför glasdörrarna:)

.

.

KRAM

.

.

.

 

9 kommentarer till “JULDUKNING 2019

  1. Så vintrigt och fint! Hoppas ni hade en mysig julafton. God fortsättning på julen till dig och dina nära och kära! ❤️ Kram

  2. Jättefin dukning. Jag älskar dina lampor och ser att du skaffat ytterligare en taccia lampa, för visst hade du en grå tidigare?

    1. Tack snälla! Yes dy har rätt, jag har en svart och en grå. Tycker ljuset från dessa är så fint!

  3. Så vackert! Enkelt och smakfullt, god fortsättning och hoppas ni snabbt blir krya igen 😊

  4. Så vackert! Så även dina grå ”ribbstolar” – vart har du köpt dem? God fortsättning Petra!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg