JULKLAPPEN TILL MIG FRÅN MIG

SAMARBETE NETONNET

.

Hohoho och skål – vad det har blivit k u l att dammsuga hemma! För det är ju inte jag som gör det längre utan ”Christoff” som jag döpt vår nya flitiga lilla damsugarrobot till. Hur länge har jag velat ha en sån här? Vet inte men det är ett tag och förstå så SKÖNT att min dammsugare bara åker runt och runt av sig själv numera och tar upp allt bös och damm och smulor som blir hemma varje dag. För hur segt är det inte att behöva tänka på städning jämt? Nu är det alltid ”superclean” hos oss på golvet (och jag kan titta på och ta ett glas bubbel istället:)

.

.

.

Det kommer så klart med en bruksanvisning men den har jag faktiskt inte rört, så lätt var det att få igång Christoff eller Cleanmate 850 som vår robot egentligen heter. Det här är en nyhet hos NetOnNet och med Cleanmate S 850 har du möjlighet att via timer bestämma tider för automatisk dammsugning. Du kan t.ex låta dammsugaren dammsuga när du inte är hemma. Vad mer kan man läsa på hemsidan? Jo att Cleanmate S 850 sköter dammsugningen helt på egen hand. Arbetar efter ett 4-stegs program och städar av hela din golvyta. Klarar även att ta sig över mindre lister och mattor. Vänder vid trappor. Robotdammsugaren laddas automatiskt eller manuellt. Effektiv moppfunktion med mikrofiber, lättskött digital display samt effektiv våttorkningsfunktion. Du hittar min dammsugarrobot här

.

.

 ’.

Mattkanter – inga problem!

.

.

NetOnNet finns online och i lagershop och säljer hemelektronik till riktigt bra och låga priser och här kan ni kika in deras sortiment om ni önskar!

.

.

KRAM

.

.

.

21 kommentarer till “JULKLAPPEN TILL MIG FRÅN MIG

  1. God fortsättning fina du! Tack för en mycket inspirerande blogg. Som att öppna en godispåse fylld med det allra smarrigaste att surfa in här… 🌸☺️ vad är det för bok som ligger överst i samlingen på Tati månntro? Allt gott, L

    1. TACK snälla goa du för snälla ord! Det är en amerikansk inredningsbok med klassisk interiörer från Newport.

      God fortsättning och njut vidare!

      1. Åh, tack snälla för svar! 💎Om du, mot förmodan, får en stund över så får du gärna skriva vad titeln är (har jag zoomat och zoomat och laborerat med skärpan men det hjälper, föga förvånande, inte 🙈😌). Ha en fin kväll! 🌸

  2. Fattar att detta är ett samarbete och att du måste säga att den är bra men sämsta ever tyvärr.

    1. Den är ju jättebra tycker jag. Och jag t r o r nog att du kanske inte vet något om denna nya dammsugare utan att inlägget kanske bara skaver och att du mest vill dissa det jag skriver om (i vanlig ordning) Men vad vet jag:)

      Ett knippe kommentarer du lämnat:

      Välj kommentar Lina

      Bläääää! Konsumtion, konsumtion, konsumtion.

      D R E A M L A N D

      Välj kommentar Lina

      Det där är ju hur dåligt som helst! Vrf betala så höga avgifter och ränta? Betala med pengar du har eller låt bli, blir ju superdyrt i slutändan.

      Lina

      KORTET SOM GER DIG DET LILLA EXTRA

      Välj kommentar Lina

      Sjukt hur mkt du shoppar!!!!

      MYSIGT NERE PÅ STAN

      Välj kommentar Lina

      Det där samarbetet är ungefär lika trovärdigt som det nya med ellos; som om du skulle ha på dig kläder därifrån?? Skulle inte tro det va.

      Lina

      VARDAGEN MED WW VIKTVÄKTARNA

      Välj kommentar Lina

      Hahaaaa! De där roliga skorna igen! 😂

      HEJ PÅSKLOV & HEJ VÅRKOSTYM

      Välj kommentar Lina

      Herregud EN kommentar om tant varpå detta långa inlägg, det är till att vara defensiv! Förstår att det pratas mkt om näthat när en bloggare känner sig nödgad till försvar på en så egentligen harmlös kommentar/åsikt.

      Lina

      JAG ÄR HELST INTE EN TANT

      Välj kommentar Lina

      ALLTID wanna be upper class i allt omnämnande av fina områden, dyra butiker, dyra vanor, märken etc etc som skall låta som att du bara nämner det lite i förbifarten liksom. Puh!

      OCKSÅ EN TVÅA

      Välj kommentar Lina

      Oj! Vilka stora läppar!

      EN HEDERLIG OLD SCHOOL SPEGELDAGENS

      Välj kommentar Lina

      Småsur.

      LITE SMÅ SUR PÅ EN FREDAG

      Välj kommentar Lina

      Bajsnödig 🤣

      ETT IPHONEPICS FRÅN 1 JAN 2019

      Välj kommentar Lina

      Jamas? Omg

      VINTERFINT OCH SKÖNT FRÅN TRIUMPH

      Välj kommentar Lina

      Snälla du, du behöver uppenbarligen ngt annat fokusera på. Get.a.life 😀

      HEJ JUNI & HEJ MATTA

      Välj kommentar Lina

      Ett konstaterande bara om att mattan är precis som de flesta bloggare visar upp just nu (eller sen ett tag tillbaka). Det ör nog du som borde chilla lite!

      Lina

      HEJ JUNI & HEJ MATTA

      Välj kommentar Lina

      Knallgul/orange (lampa) 👎🏻👎🏻

      VÅRYRA & LAMPFEST!

      Välj kommentar Lina

      Sååååå imponerad av överklasslivet 😂😂

      SAINTE MAXIME ÄR BOKAT

      Välj kommentar Lina

      Äsch! Sluta försvara henne, det här är ju såååå uträknat från hennes sida; nämligen att det ska bli precis som det blivit nu – en massa klick som genererar pengar och en massa kommentarer som lockar annonsörer. Smart drag!

      Lina

      Firat namnsdag som värsta födelsedag??

      M SOM I MAURITS

      Lina

      Samarbete skall märkas.

      HÅLL KOLL MED LÅNEKOLL

      Lina

      Men alltså sitter du med skorna i soffan??

      NU ÄR VI I VÄRMLAND

      Lina

      Vrf överhuvudtaget säga att du gjort en op om du ändå inte tänker säga för vad? Jooo för att, som se flesta redan påpeka, tjäna ännu mer pengar!

      TVÅ SOM INTE ÄR HUNDRA

      1. Varför följa en blogg som får en själv att må så dåligt att man måste spotta ut nedlåtande kommentarer dag in och ut. Aldrig förstått grejen.

      2. Oj jösses! Nu försöker jag komma på något att skriva men nej, oj jösses är allt jag får fram om den här Linas kommentarer.

        Petra, du gör verkligen ett jättebra arbete med din blogg! Inspirerande och en härlig tillflykt från en stressig vardag.

      3. Bästa svar på tal jag sett Petra. Jag tycker att det är kul när det blir diskussioner om tex konsumtion i ditt kommentarsfält. Men jag tycker att det är kul för att det är en intressant reflektion över vad folk tycker och tänker. Men trollen som bara ska väsnas för väsnandets skull ger jag inte mycket för och det tycker jag inte du ska göra heller. Underbart att se att du markerar. You go!

  3. Köpte en iRobot (robotdammsugarnas Rolls Royce märke) för ett tag sedan och är helnöjd!

  4. God fortsättning Petra och du är ursnygg i vanlig ordning!

    Bra svar på Linas kommentar. 👍🏻👍🏻👍🏻

    Blir dock ledsen för din skull att du ska få ta emot så otroligt mycket oförtjänt skit.

    Strongt av dig att fortsätta och lyckans ost för mig. Älskar din blogg.

    Kraam!

  5. Ja, Hahaha tänk att du sparat alla kommentarer! 😂 En blogg är väl ändå ute efter kommentarer? Så fort dessa inte stryker bloggaren medhårs är det näthat? Nä du, lite får du tåla. 😀 God fortsättning!

    1. Hahaha, oh no det trodde jag att alla förstod att alla kommentarer sparas automatiskt utan någon som helst ansträngning på alla bloggar och offentliga forum. Ett litet knapptryck och så kommer allt du någonsin skrivit simsalabim upp. Kanske något att tänka på. Jag har absolut inte nämnt ordet näthat, bara ifrågasatte vad du egentligen hade för erfarenhet av denna suveräna dammsugare och visade vad mycket trist du sprider omkring dig.

      Peace & Gott nytt!:):)

    2. ”Lina” – Hur mår du egentligen? När du läser alla kommentarer du har tagit dig tid att skriva? Förstår du då att du är sjukt negativ, eller du ”ser” inte det? Måste vara otroligt tråkigt att följa en bloggare som du stör dig på så otroligt mycket på att du jämt måste kommentera negativt? Man skulle kunna tolka det som att du har ett väldigt innehållsfattigt liv.. Hoppas du ändå får en fin Julhelg där du får en chans att se saker från den positiva sidan, testa det någon gång, lovar att du kommer må lite bättre då.

  6. God fortsättning Petra . Som vanligt så inspirerande och givande att läsa.

    Tack för bra tips.
    Hoppas lilleman bättrar på sig😊❤️

  7. Jösses vad trist att få en massa idiotiska negativa kommentarer 😟Fattar inte varför folk som ogillar inte bara slutar läsa din blogg.

    Är själv lite sugen på en robotdammsugare men hur gör man när man bor på tre plan och med en hel del höga trösklar? Känns som att det blir en hel del bärande av robot 😂

  8. Avundsjuk och utan eget liv som är nåt att ha, skulle jag nog tro. Det är väl då man ger sig på såna som verkligen har ett liv.

  9. Vi har en likadan och vi är sååå nöjda! Vi har två katter och detta är drömmen om man vill slippa dammsuga upp hår, sand och annat de drar in varje dag. Perfekt i hallen också där det alltid samlas grus efter barnvagnen.

  10. hej fin! Jag har också köpt en robotdammsugare och behöver ett bra namn. Varför föll ditt namnval på Christoff? Jättefint! Har det någon innebörd som är lite kul?
    mvh Charlotte

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg