PRINSEN TAR DET LITE LUGNT

.

Yes Maurits är fortfarande lite krasslig idag tyvärr så vi fortsätter att mysa hemma! Febern har gått ner men han är trött och vill mest vila så då får han göra det så klart. Dagens största happening var när han och storasyster fick smasha pepparkakshusen (jodå vi hade ett gäng fuskköpevarianter i år pga jag inte hann bygga eget som jag brukar) Ja nu börjar redan julen sakta monteras ner så här första vardagen efter julafton haha. Granen får nog bli kvar till söndag eller kanske måndag.. Den är tokcharmig i max en vecka enligt mig:)

.

.

.

Moje älskar böcker och när vi läser för honom och han har många och så blir det när man har tre storasyskon! Det här är tex Trulles gamla söta bok Följer du med på Kalas. Vi läser ungefär tre sagor för Moje varje kväll, en jättemysig stund<3

 

.

.

Mojes julklappar står och väntar på att han ska bli frisk och vill leka! Som den här ursöta FurReal Simbababyn som tex vill äta larver och som kurrar och rör sig när man kelar med den och som kan ryta. En suverän och mycket uppskattad julklapp till en treåring! (Presenttips!)

.

.

Och idag jobbar H igen och det är ju faktiskt freedag idag! Vad mysigt! En fredag då vi ska ta det suuperlugnt och äta skaldjurspasta och dricka bubbel (All julmat är nu över och förbi haha)

.

.

Hoppas ni har en b r a dag så ses vi snart igen!

.

.

KRAM

.

.

.

 

 

8 kommentarer till “PRINSEN TAR DET LITE LUGNT

  1. Återigen tack för en underbar julafton som alltid, med mycket god mat och god dryck och en trevlig samvaro. Krya på er ❤️❤️❤️❤️

  2. Du har så fint hemma. Vackraste 🏠 jag vet, älskar att läsa dina inlägg, lyx, flärd och smak, me like. ❤️

  3. Hej Petra!
    Var har du köpt din vita ”svamplampa”, som jag sett i några inlägg, så fin! Tack för trevlig och inspirerande blogg! Kate

  4. Lille gullegrisen hoppas han blir frisk nu🤗 och vilket sött litet lejon. Ja fy vad trött man är på julmat nu, vill bara äta grönsaker och lätt mat nu.
    Kram fina du🤗

  5. Håller med dig om att när julafton och de dagarna är över då vill jag att julen ska bort och in med nytt och fräscht. Efter nyår när vi kommer hem från Sälen åker granen och allt ut. Krya på din lilla kille där hemma.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg