MITT HEM, MIN BORG – MEN VAD ÄR DEN VÄRD?

SAMARBETE LÄNSFÖRSÄKRINGAR FASTIGHETSFÖRMEDLING

.

En mysig lugn stund hemma under December! Julmusik och lite bokläsning i mitt älskade hem och hus som jag tycker så mycket om. Som jag trivs så himla bra i! Men skulle andra trivas och vilja bo just här och vad skulle de då kunna tänkas betala kan man ju ändå tänka och fundera på. Vad är vart hem egentligen värt? Med tanka på läge och storlek och skick. Boendesituationen k a n ju tänkas ändras och ibland går det fort med besluten och då kan det vara bra att ha lite koll – en så kallad värdekoll.

.

,

 

..

Länsförsäkringar  Fastighetsförmedling har en tjänst som heter just Värdekollen och då kommer en mäklare hem till dig och värderar just din bostad. Du får sen sms löpande om hur värdeutvecklingen eventuellt förändras.
.
Här kommer Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings tre viktigaste anledningar till att man ska värdera sin bostad av en mäklare från dem!
.
Du får en bättre förståelse för din ekonomi – koll på pengarna
.
Marknadsvärdet blir inte en gissningslek – lättare att vara förberedd
.
 En bra indikator på om du ska sälja nu eller avvakta även planera renoveringar smart
Har du andra anledningar? Utgå från din egen bostadssituation och gör en koppling till den!
.
.
.
.
.
.
.
Vill du läsa med om denna tjänst så kan du göra det här.
.
.
.
.
KRAM
.
.
.
.
,

2 kommentarer till “MITT HEM, MIN BORG – MEN VAD ÄR DEN VÄRD?

  1. Ser du har trädgårdsstolarna från Jysk ute. Jag har samma, men tar in dem över vintern. Tar mycket plats i förrådet. Har du alltid haft dem ute året om och de hållit sig fina ändå?
    God Fortsättning!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg