UNDERBARA KLAPPAR

.

Veeet att ni är några som nu undrar vad jag fick i julklapp i år så det tänkte jag visa idag! Älskar ju paket och klappar och överraskningar så jag blev så glad så över vad ”tomten” gav<3

.

.

,

Fick en helt enkelt underbar stor skimrande lyxig silkessjal av den underbaraste jag vet. I en neutral sån riktigt varm färg som passar året om och som kommer hålla i många år.

 

 

.

Finfina under är aldrig fel! Jag är typ usel på att unna mig själv snygga undisar och silkiga nattlinnen så det är så fint att få det i julklapp:)

.

.

.

Fuktbooster extra galore med Retinol och multi och nutrigrejer i form av serum och kräm. Love it.

.

.

.

Mamsen och papsen och jag skulle ju inte byta några julkappar i år juu. Så får jag en rejäl surpise ändå. Gullisar<3

,

,

.

Såå sötig julklapp från Bea och så smart. Ett ihopfällbart fotbad med fotsalt så att jag kan bada fötterna framför en film. (Ska skaffa ett åt henne också så vi kan mysa ihop:)

.

.

Nu ska jag stick iväg ut här en sväng och ordna lite inför morgon dagen då det ju är Nyårsafton hurraaaa!!! Vi ska hem till våra absolut festligaste vänner (de går liksom alltid all in) och fira in 2020 och det ska blir så kul och mysigt:)

.

.

Ha en finfin fortsättning på måndagen så ses vi!

.

.

KRAM

.

.

.

7 kommentarer till “UNDERBARA KLAPPAR

  1. Åh vilka underbara julklappar. Jag köpte en likadan sjal till mig själv i julklapp fast i en annan färg. Såå mysig och lyxig. Älskar den!!

    Ha en underbar måndag!
    / Fia

  2. Åh vilka fina julklappar! Perfekt med sånt som man inte unnar sig själv att köpa.
    Nyfiken på hur folk brukar göra med julklappar mellan de vuxna i släkten? Brukar ni köpa nått till mormor/morfar osv för att de köper till barnen eller byter ni julklappar även mellan de vuxna? Känns som att alla tycker olika om hur man ’ska’ göra, ibland vill man bara åka utomlands på jul istället 😅

  3. Ja det var ett väldigt fint kuvert du fick av dina föräldrar, kommer du att ha nytta av i flera år framöver!!!

  4. Vilken fin spets-bh. Vart är den ifrån? Tack för en bra ”feelgood” blogg. Gott nytt år!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg