VILKET MYSIGT NYÅRSFIRANDE

ANNONSLÄNK GINA TRICOT

.

Oh what a party oh what a night! När man firar med familjen N så gör man det ordentligt, det är ju sen gammalt:) Vi lämnade (med viss bävan yes) över vårt eget casa till de stora barnen och begav oss hemifrån vid 17-tiden med cheesecake i knät, partyglasögonen på och souperladdade till tusen. ”Messa när ni är på väg!” löd SMS-et så det gjorde vi och när vi kom fram till Blåsbo och våra vänners GALET vackra gamla hus så brann eldkorgen och marschallerna vid pergolan och de stod ute och väntade och var redo med pälsar, snittar och champagne! Så vi startade liksom så, med en vintage Dompa (godaste jag druckit!) och smokingsnygga herrar och väldigt peppade små skatter. Hade köpt roliga 2020-grejer och såna ”snälla” smällare till barnen på Partyland som var det bästa. Ni veta såna som låter jättelike ”pang” och små dragsmällare, väldigt lagom festligt för de små. Sen åt vi en massa gott och värden hade gjort Oxfile Provencale och det var ju bara det godaste? Vill bara äta Oxfile Provencale hela 2020 haha. Och värdinnan (med barn) hade väl gjort fyra olika  soerterssmarriga desserter om jag minns rätt. Så lekte vi Music-Quiz och tiden gick s å fort och så var klockan plötsligt strax före 24 och det var dags att störta ut i trädgården och säga WOW över alla raketer och fyrverkerier.

Har som ni ser inte några andra bilder än de minnen jag har i ajfånen så ni får hålla till goda med några av dessa pics idag så ni får en liiten aning om hur härligt vi hade det den allra sista kvällen 2019… År 2020 nu liksom, känns så annorlunda på något vis! Och väldigt nytt och spääännande…

.

 

.

Och så här såg jag ut på Nyårsafton 2019-2020  (de enda bilderna på mig från igår:) Vi hade så kul och jag hade på mig en riktig glittrande stass med puffärmar (som finns här)

.

.

Och när vi kom hem efter en lång promenad inatt (var ju inte en chans att få tag på taxi) med Moje i pyjamas i vagnen inlindad i 3 filtar som en liten korv så var huset kvar (puh) och ena barnet hemma och nöjd efter en mysig kväll med sina tjejkompisar och det vuxna barnet var fortfarande ute på nattklubb med sitt gäng. Det var städat och undanplockat och jag kände mig väldigt stolt över mina duktiga älsklingar!<3

.

.

Idag är det Foodora som gäller och långfilmer (Såg att Ivanhoe börjar om 20 min!) och spel och massa godis och soffhäng. En typisk Nyårsdag mao här i Småstaden hos oss.

.

.

Hoppas ni också hade ett bra nyår igår? Berätta gärna vad just Du gjorde!!:)

.

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “VILKET MYSIGT NYÅRSFIRANDE

  1. hej fin! Jag har också köpt en robotdammsugare och behöver ett bra namn. Varför föll ditt namnval på Christoff? Jättefint! Har det någon innebörd som är lite kul?
    mvh Charlotte

Comments are closed.