G O T T N Y T T Å R!

.

Yes ikväll firar vi in det nya tokfräscha året 2020!!! Tackar för 2019 som för mig var lite så där ”mellanmjölk” haha. Tacksam för att vi fått vara friska och haft det jättebra och fint tillsammans så klart och nu satsar vi på ett nytt år med massa härligheter. Idag har jag nyårstränat med Lolo (så skönt var det) på gymmet och svängt ihop en smarrig kräftcheesecake och nu ska jag hoppa in i duschen och snygga till mig och så vidare ner i en glittrande stass för ikväll bär det iväg till vännerna och PARTY för alla sista gången 2019!!!

.

HA ett riktigt FAB NYTT ÅR alla söta läsare och TACK så himla mycket för det här året! För att ni kikat in och för att ni finns!

.

PUSS!

.

.

.

 

11 kommentarer till “G O T T N Y T T Å R!

  1. Önskar er ett härligt nyårsfirande och ett underbart 2020! Jag måste bara påminna dig om att ditt liv är allt annat än mellanmjölk!😉Eller så är det mellanmjölk men då är du en fena på att få det att se ut som något annat! I vilket fall; tack söta Petra för ett fantastiskt 2019 och ser fram emot att följa dig under 2020!
    Puss

  2. Gott nytt år till er alla och tack för alla fina inspirerande inlägg🎉⭐️! 2020 kommer bli ett fantastiskt år⭐️ Stor kram

  3. Gott Nytt År! och tack för att vi slapp en året som gått tillbaka blick som så många bloggare envisas med. Det är nog mest roligt för dom själva! =P

  4. Gott nytt år till er alla 🎉😍 ser fram emot att få fortsätta läsa din fantastiska blogg!

  5. Gott nytt år fina Petra och ett stort tack för allt du delar med dig av, smått som stort. 💕

  6. Det ser fantastiskt gott ut och jag tar också gärna receptet om möjligt!
    God fortsättning!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg