SÅ HIMLA BARNVÄNLIGT HÄR!

.

Morgon pics från Stöten och vårt hotell! Visst ser det härligt ut??

.

.

Hellooooo vänner!

.

.

Här kommer dagens hälsning direkt från fjällen! Så fint väder vi haft här idag! Så där lagom kallt och massa sol, kan ju inte bli bättre. Och jag måst bara säga att Stöten har blivit vår nya favvo tror jag, det är bara så himla barnvänligt här. Nära till allt och praktiskt och långa snälla backar (Den längsta snällaste som heter Mormors störtlopp är typ 4 km lång) och enkelt men inte så rushigt som i Sälen. I Lindvallen är det ju ofta ganska mycket unga och de ”slipper” man här hehe (Alltså jag älskar unga fräscha människor men de tar ju bra plats i liftköer och restauranger osv!:) Mest barnfamiljer och lite oldies också, jag ser jättemånga såna  generationsfjällsmesterfirare. Så mysigt att på skidsemester åka tillsammans med mor och farföräldrar tänker jag!

.

.

.

Dagens fjälljag är RÖD! Jacka och byxor är från Peak Performance (Jackan är faktiskt en barnjacka ifrån Kidsbrandstore, supertips till alla er som inte är så jättestora) skor klassiska Moon Boots och mössa Woolrich.

.

.

.

Några hundra meter från vårt hotell ligger Stötentorget med liftar och badhus (där var vi igår, halvfräscht, omysigt  och jääättekallt vatten. Men bastun var fin!) och mataffär, skidshop, barnklubb med Vargyaktiviter varje dag och restauranger.

.

.

 .

Vi har ätit sån slamrig buffélunch på Brasseriet ett par dagar och det är ju faktiskt riktigt bra! Inte modernt och fancy men maten smakar mums och salladsbuffen är toppen och Moje ÄLSKAR deras pasta Bolognese:) (Han äter förresten gratis och det är billigt – hela familjen lunch gick på 330 kr tror jag) Jag åt lax med limesås och couscoussallad, såå bra utförsråkarlunch.

.

.

.

Jag åkte med Bea i backarna fram till lunch och H var med Moje i barnbacken och han fick åka mellan benen och åka liftband själv. Sen byttes vi av och jag tog med mig Maurits tillbaka till hotellet för lite after-ski! Mys framför öppna brasan gillar vi

.

.

.

Och pianobaren en trappa upp med utsikt över de vackra svenska fjällen! Här kan man få riktigt mumsig Moscow Mule vet jag

..

.

..

Och varm choklad med massa fluffig vispgrädde

,

,

.

M Y S

.

.

.

Sen gick vi tillbaka till våra rum och här ligger vi alltså nu och väntar på att de andra ska trilla in och berätta hur eftermiddagens åk har gått!

.

.

Yes jag rekommenderar, helt osponsrat, verkligen Stöten till alla barnfamiljer!

.

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “SÅ HIMLA BARNVÄNLIGT HÄR!

 1. Vilket fint inlägg! Kul att läsa om Stöten, jag som tycker det alltid hamnat i skymundan från sälen & trysil. Har inte varit där med väl värt att kolla upp. Älskar skidsemester, det bästa enligt mig, få mysa i underställ, all friskluft och bara vara med familjen. Ska till Norge senare i vår och vi pratar redan om en ev julresa… njut av er semestertripp!

  Ps du är ju helt galet snygg!!

  1. Seems like a lovely place. 🙂
   You have sooooo many new clothes all the time that it’s unreal! :O There can’t be many times you get to wear them until toss them and buy/receive for free new again? Do you recycle them to charity?

 2. Har aldrig hört talas om Stöten faktiskt. Verkar väldigt bra för småbarn. Kanske lite väl snälla backar för tonåringar som gillar svarta pister och ”parks”, eller finns där även det?
  Ha fortsatt härliga skiddagar!
  Kram

  1. Stöten är helt ljuvligt och ja, finns utmanande svarta och röda pister också och en stor snowpark som brukar vara färdigbyggd i mitten av januari. In och kika på stöten.se – Hyr gärna ett hus i Nordklint, det snyggaste och bästa boendet i Stöten! ⭐️

 3. Härliga bilder i från Stöten! Vi fick möjlighet att bli fotograferade för Stöten för några år sedan! Men de senaste åren har jag faktiskt jobbat några veckor i skidskolan i Stöten och familjen har hängt flera veckor på fjället… fantastiskt att vara i fjällmiljö med familjen. Åh härligt för mig att ta få friskluft och motion på arbetstid. Vargy är helt klart mysigaste maskoten… Nästa gång ni åker till fjälls rekommenderar jag skidskola till minstingen. De brukar lära ännu snabbare då…

  Fortsätt njuta fjälluft!

  Mvh Moa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *