GOD MORGON

,.

Hej och vinkvink från vår hotelfrukost! Att sitta mitt i vackra fjällvärlden i myspyskläder och äta hotelfrulle kan ju vara bland det bästa.

.

.

.

Hur ser er hotellfrukostfavvotallrik ut?? Min standardtallrik ser oftast ut ungefär så här: äggröra och bacon (ALLTID) grovt bröd med leverpastej och gurka och ost (och kanske en korv) och någon typ av frukt. Ibland yoghurt med granola och bär. Ska det. vara extra gottigt: croissanter med marmelad (Fanns dock inte här på Mountain Lodge:)

.

,

.

Belgiska waffels med grädde och bär slinker också ned!

.

.

.

Myycket som jag gillar på denna bild<3

.

.

.

Sista picset från morgonåket högst upp i backen! Hur vackert?

.

.

Yes idag lämnar vi Stöten och åker hem till Småstaden! Ska bli skönt det också. Det är ju fredag redan imorgon igen och det känns som om det varit typ en evighet av ledigheter! Ska bli ganska så skönt med lite vardag igen nästa vecka och rutiner igen:)

.

.

Nej nu ska jag packa ihop allt vårt pick och pack här men vi ses snaart igen raringar! Har ju några timmar med bilresa hem (typ 3,5 timme) och så blir det nog en drop-in på Vansbros fantastiska lilla konditori (Vet inte vad det heter men det ligger efter huvudvägen i ett vaniljvitt hus och har SÅ galet goda bakverk)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “GOD MORGON

  1. Det heter Vansbro konditori och bageri, så vansinnigt vackra bakverk! Har alltid svårt att välja. Hoppas ni får en fin tur hem🤗
    Stor kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *