OMBONAT

.

Lite snabba ostylade pics från sovrummet idag! Ingen fotopiffad säng och fullt med krämer på byrån. Tänk att det skulle ta så många år innan jag förstod att jag ju ville ha ett riktigt ombonat klassiskt sovrum haha. Det är ju så MYSIGT. Cocoona med snäll belysning och riktigt mjuk matta och dubbla  hotellgardiner. Mjuka mjuka dimmiga toner och inget som sticker ut eller stör

.

.

..

Det är mitt inredningstips till att få till ett mysigt airy och så där hotelbehagligt sovrum – att hålla det just soft och mjukt i färgerna och ganska avskalat men ändå mycket textiler. Inte för stor säng och möbler som tar för mycket plats. Vi har ett ganska ordinärt trettiotalssovrum med inga jättemått eller högt i tak och wow detaljer och öppna spisar – så så här som jag har det kan de flesta få till hemma. OM man vill:)

..

.

.

,

Nya mattan är från Classic Collection Sleepo, sänggavel är från Zandvoort (specialbeställd) sängbord är från Asplunds, lampor HK Living, överkast och sängkappa Mille Notti Sleepo, tunna gardiner IKEA och mörkläggningsgardin från Designers Guild (uppsydd) Färg på väggen är min egna hos Nordsjö som heter HoP Dark Grey

 

Tänk att det redan är  mer än mitten av januari! Snart är årets värsta månad över (Finns det någon som gillar januari egentligen och något bra med den månaden förutom pizzafrossan den 1:a?:) Det enda härliga med januari  för mig var ju att då föddes Trulle min första. Gulligaste lilla Monchichin.. Fast fy sjutton så kallt det var när vi åkte hem från BB (Det var köldrekord tror jag i Sverige den vintern 2001) och det var första barnet och jag var typ livrädd för allt. Rekommenderas inte att få bebis när det är vargavinter när man kan få barn på våååren (Alltså när Moje föddes i maj var det ju helt fantastiskt. Långa solskenspromenader och morgonkaffe på terassen med snusande gullplutt<3) Fast det där med födelsedatum brukar man ju inte alltid kunna styra så mycket över direkt men är det inte ofta så att många av oss får bara barn på ena halvan av året och andra bara på den andra? Många mammor får bara vinter-vår-barn och andra får bara sommar-höst barn…Nu ska jag minsann kika på lite  födelsedagspresnter här (Förutom att Trulle fyller år nästa vecka så gör ju även Bea det!)

.

Ha ne härlig solig måndag nu girls!

,

,

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

13 kommentarer till “OMBONAT

 1. Snyggt med mattan i sovrummet, jag älskar den och har en likadan i vardagsrummet, det finns dock en stor negativ sak med den: Den dammar som tusan! Både stora dammtovor och sen pyttesmå dammhårstrån som finns överallt på resten av rummets tyger… och jag har haft den mattan i över ett halvår och problemet har bara avtagit lite grann, trots dammsugning stup i kvarten… hoppas ni kan sova gott ändå 🙂 Kram!

 2. Jättefint sovrum. Tänk att för några år sedan var det otänkbart att blanda grått och beige. Denna färgcombo ser man ju jätteofta numera. Snyggt!

 3. Enkelt och stilrent så fint sovrum. Jag har fått två sommarbarn och en dotter när det var sträng vinter redan i november. Visst var det mysigare att rulla barnvagn och kunna sätta sig var som och amma istället för att behöva leta plats för att inte frysa ihjäl när tuttarna skulle fram.

 4. Jag har låtit måla mitt sovrum i HoP Greige, vilken jag bara älskar 💫 Hade även den i mitt förra hus i hall o sovrum o så många har kommenterat den ⭐️. Den gör sig så fin till både beige o grått i inredning.

  1. Tack! Nope vi har vävspända tak i alla rum nästan så det går inte. Fäst en sån vanlig Kirchskena i väggen direkt under taklisten bara:)

 5. Jättefint, verkligen! 🙂
  Lite lustigt det du skriver om när man får sina barn, har en i januari och en i april. När jag tänker efter är det lite samma för släkt och kompisar, att större delen av familjen fyller på samma halva av året.
  Ha en fortsatt fin vecka.

 6. Så fint och rogivande.
  Kan inte du skriva ett inlägg om dina bästa parfymer? Kan tänka mig din fingertoppskänsla där med.

 7. Tack för underbart härlig blogg! Inne på jag vet inte, tionde året tror jag 🙂 trogen läsare från Västerås. Undrar vad du har för färgkod på den gråa färgen i erat sovrum? Är själv på jakt efter just grått till vårat sovrum och er ser så fin och rofylld ut! Kram Malin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *