FRÄSCHAT HÅRET

Inlägget innehåller reklam för Hairtalk och reklam genom annonslänkar för Lindex

.

Todeloooo – så har man blivit piffad i håret hos bästa Linda (På salongen Wau vid Steam Hote) igen! Och ni som inte vet hur det ser ut när man sätter om löshår så ser ni bakom mig på bilden. Yepp på den skalliga dockan där sitter allt ”mitt” Haitalkhår och man nålar upp tejphåret så där så att man liksom ska veta exakt var det ska tejpas tillbaka sen (med ny tejp) Så det inte behöver klippas och kortas i onödan. För extensions från Hairtalk går att använda om och om igen vilket är absolut toppen.

.

.

.

Och så här blev det! Galet nöjd med Lindas trolleri. Lite svalare genom en nyansering, lite lite mer slingor och så en liten gardinlugg till det. Gardinlugg är såå fint, måste bara lära mig att få den på plats själv också (På bilden ovan ligger den ju som en smäck) Och gillar min dagens förresten? Skjortan no 1 just nu är ju en oversized beige overshirt och denna mjuka härliga goding finns här och beige jeansen med high waist hittar ni här (och vill ni ser min frissa lite bättre och live så kan ni kika in på min story på mitt Insta @houseofphilia heter jag – så klart!)

.

.

Nu – ner en våning och pyssla i tvättstugan en sväng innan det ska mysas i soffan här!

.

Vi ses imorgon raringar!

.

KRAM

.

.

 

Rekommenderade inlägg

8 thoughts on “FRÄSCHAT HÅRET

  1. Jättefint verkligen! Beställer du själv ”håret” eller fixar frisören det? Så sugen på att testa😀
    Cool outfit också, du är alltid så fin..
    Kram

  2. Det blev jättefint men du var precis lika fin innan! Tycker inte att du behöver extensions men det kan såklart vara en känsla man själv har när håret känns tjockare.
    Fina kläder!
    Kram från Anna i Skåne

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *