EN VÅNING NER!

.

Lite pics från källarevåningen idag! Ni vet ju att jag numera har en drömtvättstuga och jag är fortfarande nykär i den och blir lika glad varje gång när jag trippar ner (trots att det ska tvättas:). Man blir nog det om man levt med en gammal ofräsch tvättstuga i några år! Och ovan ser ni tvätt och sköljmedel från en. Fick dessa i ett pressutskick och det är faktiskt så bra och doftar ljuvligt. Tips tips

.

.

.

Diskmedel och doftljus också från en.

.

.

.

Körde lite mag och ryggövningar i gymmet idag på eftermiddagen medans tvätten gick

.

.

.

Är så glad över våra maskiner i tvättstugan också. Har ett program som gör tvätten ren på bara 20 min tex! Perfekt när man superbråttom. Stora tvätthon med duschblandare är också super när det ska spolas av smutsiga stövlar bla (Skåpen och skivan och diskhon när från IKEA. Läderhandtag Beslagdesign och blandare från MORA)

.

.

.

Och medans jag håller på med mitt i källaren så är Bea inne i barnens allt-allo-rum (de har pysselbord och pingisbord osv där) och övar pianoläxan på sitt piano. Jag spelade också piano när jag var liten (Mamma hade ett jättefint i vardagsrummet). Och tvärflöjt! Som jag sen lämnade in på pantbyrå när jag var fattig säsongare och bodde i Göteborg och SOM mina föräldrar har retat mig för det haha (De hade tom mitt pantkvitto som hittades vid en flytt på sitt kylskåp  i flera år, så roligt tyckte de alltså att det var) Får väl se om Bea kommer panta sitt piano också sen:)

.

.

Nu ska jag cykla ner på stan och shoppa lite presenter och en smarrig tårta till morgondagens födelsedagsbarn!

,

Ha en finfin lill-lördagskväll nu!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

13 kommentarer till “EN VÅNING NER!

 1. Hej Petra! Kan du tipsa om en bra torktumlare 🙏🏻får gärna vara snygg också 👍🏻 mvh Linda

 2. Läste först som om du pantsatt ditt piano? Haha! Det hade nog varit ganska svart att baxa till pantbanken; tvärflöjten var väl lättare!

 3. Tips: Sköljmedel är skadligt för våra kläder, miljö och för oss människor ( bl a hormonstörande ).
  Det går lätt att göra eget: 5 dl vatten, 2 dl ättika (24%) och några droppar eterisk olja som finns att köpa på apotek eller hälsokost. Dosera som vanligt sköljmedel. Och NEJ kläderna luktar inte ättika.

  1. Vi behöver inte använda sköljmedel alls. Jag använde alltid det tidigare och kunde inte tänka mig att inte använda det. Men det är faktiskt ingen skillnad alls. Bara när jag tvättar ulltröjor el liknande tillsätter jag en skvätt då det blir så jäkla statiskt annars 😀
   Prova!

 4. Hej fina fina Petra! Blir glad i hela hjärtat när jag ser och läser detta. <3 <3 <3

  Angående hela aspekten kring användandet av mjukmedel är vi helt medvetna om det. Och till alla oss som vill använda mjukmedel, har vi därför tagit fram ett väldigt bra mjukmedel som är biologiskt nedbrytbart och ska doseras sparsamt då det är högkoncentrerat.

  Ha en fortsatt fin dag! Kramar <3

Comments are closed.