LYXIG HUDVÅRD PÅ APOTEK HJÄRTAT

SAMARBETE APOTEK HJÄRTAT

.

I Frankrike, där jag typ varit hur mycket som helst, så har det så länge jag kan minnas funnits riktigt proffsig resultatinriktad hudvård och make-up på apoteken. Har verkligen älskat att besöka dessa när vi är där nere och klämma och känna på allt. Numera finns ju avancerad hudvård  även på svenska apotek och ett av mina favoritmärken som jag använder flitigt, Akademikliniken, går utmärkt att handla på Apotek Hjärtat.

.

.

.

Detta mina vänner är den absolut bästa produkten jag har till vintertorr hy. När inget annat hjälper (nu menar jag verkligen i n g e t annat) på det där torra ytliga vid näsan, pannan och kinderna så gör detta under. Pure glow oil gör min torra hud lycklig igen och den är superdryg och bara ett par droppar räcker. Har den under min vanliga hudvårdsrutin och så droppar jag även ner en droppe eller två i min foundation. Finns här. (Jo den är avancerad, lyxig och dyr. Riktigt dyr faktiskt men räcker länge länge. Och nu får ni även en rabattkod av mig som ger hela 20% rabatt på hela Akademiklinikens sortiment på Apotek Hjärtat så jag skulle verkligen passa på om man behöver en dunderkur till det torra.

.

.

 .

Men innan glow oil ska på så ska det gamla torra peelas bort och detta är en mjuk snäll men mycket effektiv peelingmask från Akademikliniken som jag använder två ggr i veckan. Gör huden ren på riktigt. Finns här

.

.

,

En annan going som ger dig såna mjuka goa läppar och som tar bort all typ av narighet är Lip Intense från Akademikliniken. Kan inte leva utan! Och varför kan jag inte det (det finns ju många bra läppsalvor) Jo för att detta ger dig riktigt härligt glossiga perfekt bärröda läppar samtidigt. Finns här.

..

.,

..

Apotek Hjärtat är det personliga apoteket med ett stort hjärta – Apotek Hjärtat erbjuder alltid fri frakt och snabba leveranser!

.

.

Och nu har ni alltså 20% på allt från Akademikliniken på Apotek Hjärtat med koden PETRA20.

Gäller tom. 2/2 och gäller ENDAST online

.

.

KRAM

 

.

.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “LYXIG HUDVÅRD PÅ APOTEK HJÄRTAT

Comments are closed.