FREDAGENS PÅ STAN

BETALT SAMARBETE OCH ANNONSLÄNKAR FÖR LINDEX

.

Härrrrlig fredag idag mina vänner! Och som vanligt tog jag en sväng på Småstadens fina lilla torg och köpte fredagsblommor. Och denna fredag fick det bli ROSA för min minsta tjej fyller 11 år imorgon och då ska hon få en söt riktigt girly bukett av mamsen!<3

.

.

.

Yes så här såg jag ut när jag mötte upp H för att handla de sista presenterna till vår tjej nu på eftermiddagen! Var ju mysigt att få en liten stund för oss själva även om det bara var en kortis här ”hemma i stan” (vi är ju verkligen usla på att skaffa barnvakt och göra saker på tu man hand. Måste blir skärpning på det) Vi hittade som tur var precis det vi letade efter:)

.

Gillar ni förresten min dagens? Så himla gosig ny teddyjacka som ni hittar här, (verkligen TIPS) slacks hittar ni här, prickig tröja hittar ni här (och väskan och skor är från absoluta favoriten ATP Atelier)

.

.

.

På väg!

.

.

Ikväll blir det en hemmakväll och middag tillsammans med Lolo´s fina pojkvän! Första middagen med svärisarna, men ni förstår så s p ä n n a n d e:)

.

.

Önskar er en supermysig fredagskväll!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “FREDAGENS PÅ STAN

  1. Jag och min familj var i västerås förea helgen men hittade iiiinga fina ställen alls. Du lägger ut platser som ändå ser ok mysiga ut men vi hittade bara hemsk grå betong och tråkiga byggnader 😑 Har du några tips till nästa gång (om det blir) eller är Västerås så rackarns tråkigt som vi upplevde det?

    1. Västerås är tyvärr som så många andra svenska städer – mycket fult och radikalt byggdes på 60-70-talet! Men givetvis finns det massa fint och rart också. Västra delarna runt Svartån är finast och mest pittoreskt så det måste ni missat. Hela Svartådalen är ljuvlig och Kyrkbacken och vid sprillans nya Fisktrappan. För att inte tala om vår fina hamn! Med suverän restaurang som heter Kajeplats 9, Tullhusets butik, caféer och urmysig promenad efter vattnet bort till Steam Hotel där man kan äta gott. (Vi väldigt bra restauranger för att vara en mindre stad) Så när tråkigt behöver det inte alls vara här! Bara man inte fastnar nere vid galleriorna och Vasagatan:)

  2. Alltså! Hoppas middagen gick bra, vår dotter hämtade hem sin kille som en överraskning en helt vanlig tisdagskväll…. Visste nog att han fanns med i bilden men total främling för oss. Bra gick det och nu har han redan hunnit vara några gånger på mat. Dom är för härliga dom där ungarna! Ha en skön helg, Davina

Comments are closed.