BÄSTA BEABUS FÖDELSEDAG

.

Idag har jag lagat detta till en önskad födelsedagslinner och som blev SÅ himla himla gott! Hemmagjorda högrevsburgare med hembakt hamburgerbröd (mycket godare än köpebröd) och egen picklade lök och egna såser till mmm (hinner inte ge er receptet just nu då jag bara kikar in en snabbis men hojtatill så får ni det imorgon!)

..

.

Todeloooo raringar!

.

Vilken himla mysig dag vi haft! Firat från morgon till nu har vi gjort och haft Mamsen och papsen här och ätit gott så att magen står i fyra hörn. Och så har det ju varit så fint med solsken och vårkänslor idag och tänk att det är FEBRUARI nu sweeties. Lyckan liksom. Februari går alltid så himla fort och sen – sen är det ju vår! (japp mars är en vårmånad även om det är 10 minus haha)

 

.

..

.

Snabbmat by me serverat i matsalen! Jo det går mycket fortare att köpa färdigt (eller beställa hem) men det blir så mycket smarrigare med egen fastfood. Och roligare! Festmat behöver inte vara ”finmat”, blir en riktig succé om man går all in på att vara ett ”hemmahamburgeri”:)

.

.

¨

Min äskade la familia hugger in! Hann inte riktigt med att säga freeze till alla och fota fina ”influwnswrbildr” – blir så när man har en riktigt hungrig samling:)

.

.

.

Och födelsedagsbarnet var sååå nöjd med allt Och nu ska vi ha lite hemmaspa ihop och det ska läggas ansiktsmasker och grejas<3

.

.

Ha en fab lördag nu alla!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

9 thoughts on “BÄSTA BEABUS FÖDELSEDAG

 1. Älskar dej Petra men den här texten måste du se över……. Säkert minst 10 stavfel o andra meningsfel. Känns oseriöst att skriva en sån text utan att gå igenom den innan. Kram o förlåt för kritik!

 2. Och älskar dina stavfel. 😉 Inget som irriterar eller förstör texten. Förstår alltid allt! Tack för en superskön blogg! Enda bloggen jag kikar in hos dagligen!

 3. Vilken lycka för en liten 🙂
  Kan du lägga ut tips på presenter? Har en tjej här hemma som fyller 11 om en månad. Tack för konstant inspiration..

 4. Jag läser många bloggar och det är många som stavar lite hipp som happ men inte gnälls det lika mycket i de andra bloggarna som här över det. Jag tycker att det säger en hel del om läsarna här och det är inget positivt precis.

 5. Jag tycker det är nonchalant mot följarna att man inte lägger ner mer tid på sin text. Detta är bloggarnas jobb. Tänk om jag som har ett ”vanligt” jobb skulle slänga iväg texter med en massa stavfel och konstiga meningsuppbyggnader. Jag skulle få tillsägelse och tillrättavisande. Förstår att många reagerar. Utan oss följare skulle inte bloggarna finnas.

  1. Jag är akademiker och jobbar inom finansbranschen, jag får dagligen mejl och texter med både stavnings- och språkfel. Tänk att branschen överlever!

   A, jag tror faktiskt att både du och Petra skulle må bättre om du slutade följa den här bloggen. Har du någonsin skrivit något som inte är kritiskt?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *