FÅTT MYCKET GJORT!

.

Formel 1-Moje! (Alla killar gillar racerbilar inte sant – stora som små:)

.

.

Hellooooo mes amis!

.

.

Idag har vi haft en sån där riktig fixardag! Ibland behöver man sådana och göra allt det där supertråkiga som faktiskt behövs fixas. Måla lite nytt, kratta lite, rens lite, åka till Återbruket lite och tvätta bilen. Inte världroliga saker att göra en söndag direkt (det är ju därför man skjuter på dem) men känslan när det är gjort är bara den bästa! Älskar att rensa och slänga och ge bort och jag är absolut 0% sentimental:)Har nog max ett par plagg kvar från när alla barnen var pytte tror jag?  Stackarna de kommer absolut inte ha några ”minneslådor” med sig när de flyttar (och såna där ”Ditt första år böcker” kan de ju leta i evigheter efter. Finns nada nämligen! Inga hårlockar och så (jo jag sparade nog Trulles första men var den är det vet jag inte…)

.

.

.

Min lilla going och busis! Liten blev ju lite åsidosatt idag när vi fixade med allt men han har fått baka chokladbollar och så var vi och köpte nytt pussel och matade änderna nere vid Svartån och det är bland det mest spännande en 3-something vet! (Och visst är han tjusig i sin Raceroverall idag? Fast han borde inte hoppa i sängen när mamsen preciiis har bäddat rent.. Det gör han alltid .- full fart ska det vara:)

.

.

.

Mina barn har alla gillat utklädnadskläder och vi har haft hur många uppsättningar som helst (Som då inte finns kvar som sagt..) Gillar era barn att klä ut sig? Racderoverallen (med liten hjälm) hittade jag hur som helst på NK Kids.

.

Sen har jag hunnit med att springa och gå (hände något med knät helt plötsligt efter 3 km så att jag inte kunde fortsätta springa tyvärr. Hoppas det inte är något långvarigt) 6 km i solskenet och det var sån lycka! Tänk vad solens strålar gör mycket för humöret!? Det känns verkligen att det varit en riktigt mörk grå vinter – man blir ju helt pirrig av lite sol haha

.

.

Ha nu en riktigt mysig söndagskväll!
(Här blir det nya favoritserien och fruktsallad)

.

KRAM

.

.

.

3 kommentarer till “FÅTT MYCKET GJORT!

  1. Så söt 😊. Min minsting spenderade sina första år i dinosauriedräkt eller pepparkakskläder. Detta gjorde han tills han började i ettan. Det är mysigt när de vill leka och leva sig in i sin fantasivärld.

  2. Skönt att rensa och få lite gjort! Hann med gå en promenad igår men det var allt energin räckte till, sen somnade jag när jag kom hem, haha.
    Vilken är favoritserien just nu? Behöver lite tips 🙂

  3. Min son fick en Spidermandräkt när han fyllde 4 och han älskar den. Nu har H&M bra pris på Batmandräkten, så jag har precis klickat hem den.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg