MIN DANSKA SAMLING

.

Idag gassar verkligen solen in i mitt gamla vardagsrum! Hur underbart som helst och det är nästan som om man blir lite nykär i sitt eget hem bara för att solen skiner. Har faktiskt gått ett tag och funderat på om man kanske skulle flytta. Sätta tänderna i något helt nytt spännande projekt för det var ju en evighet sen vi flyttade hit. Har aldrig bott så länge på samma plats (12 år) och det vore eextremt roligt med ett nytt hus… Fast grejen är ju att vi bor lite för bra för att flytta, kan ju inte hitta ett område i Småstaden som jag hellre vill bo i tex. Och barnen stortrivs. (Man kan kanske inte bara flytta för att damen i familjen gillar renoveringar eller hur:) OM vi skulle flytta så är det en del som jag kanske skulle vilja byta ut men något som jag inte vill byta är mina danska godingar i vardagsrummet. Soffan och bordet från Eilersen och stolen från Fritz Hansen älskar jag verkligen. Tidlösa klassiker (och sammetssoffan från Eilersen har löstagbart utbytbart överdrag:)

.

.

.

Köpte en stor famn med polkafärgade franska tulpaner på torget i mitten av förra veckan och strösslade ut i huset och hjälp vad vackra de är fortfarande! Kostade ingenting nästan heller. (Typ 150 kr för 12 st) Hoppas de får in flera

.

.

.

Nu ska jag åka iväg till föris och hämta Maurits och sen blir det en tur till Ica Maxi för lite storhandling! Kyl och frys gapar extremt tråkigt tomma efter en vecka med födelsedagstårtor och annat gottgjort som tagit mest plats.

.

.

Ha nu en härlig fortsättning på den här måndagen!

.

KRAM

.

.

.

 

8 kommentarer till “MIN DANSKA SAMLING

 1. Bästa Petra! Är en mångårig följare av din blogg, och du är en stor inredningsinspiratör för mig! Har dock en liten undran, och det är faktiskt dina badrum… Du har visat ett badrum efter en renovering för några år sedan, och det var så fint. Jag gjorde faktiskt om vår gäst-toa med det som förlaga. Nu är vi på G att renovera vårt stora badrum här hemma, och vänder mig därför till dig igen: Har du lust att visa oss mer av dina badrum? Tack för alla inlägg genom åren. Med vänlig hälsning, E

  1. Ja mer badrum. 🙂
   Kan bara minnas att du visat ett av dem (det med marmor).
   Vi ska också renovera badrum snart (1 av våra 5 i villan…) så gärna lite inspo. 🙂

 2. Jag ser gärna också dina badrum/toa😊 och gärna hallen/entrén också🤗 kram Lotta

 3. Hej!
  Jag älskar din danska soffa från Eilersen!
  Vad heter modellen på soffan?
  Jag skulle så gärna vilja ha en likadan.

 4. Bo kvar i ert fantastiska hus och kliar det så mycket i fingrarna så hjälp andra istället. Det är ju idealiskt, folk betalar för det och du har väldigt god smak och bra idéer. Det är nog en ganska lukrativ bransch, folk utan talang eller händighet, men med pengar är säkert mer än villiga att köpa dina tjänster. Det finns ju redan många inredare på marknaden, men med din säkra stil är det säkert inga problem. Och familjen kan andas ut 🙂 Hej då!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg