MJUKIS PÅ EN MELLOLÖRDAG

BETALT SAMARBETE OCH ANNONSLÄNKAR FÖR LINDEX

.

Vet inte om ni tänkt på det men jag har ju börjat visa en del från kedjorna som jag gillar och blandar lite med dyrare. Tycker det är så mycket fint helt plötsligt och älskar att inspiera er! Men vad tycker ni? Gillar n i mina tips på snyggt klassiskt mode till mindre peng? Det är ju det viktigast, att ni gillar detta:)

 

.

 

Bonjour härliga lördag!

.

.

Idag måste jag bara visa detta härliga mjuka stickade set som jag hittade på Lindex! Så himla kvinnligt och fint och så skönt att ha på sig, toppen och kjolen verkligen följer (och smickrar) kurvorna. Detta kan man ha så ofta – på familjefesten, jobbet, aw:n eller bara för hemmahelgmyset! Själv ska jag mysa till hemma ordentligt för idag kommer min storbror och hans tjejer på besök och vi ska ha girly sleep-over ikväll med mellomys. Men först en tur ner på stan för lite shopping och mat! (Tror vi tar burgare på Tugg, är galet sugen på det just nu!)

 

.

.

.

Själv älskar jag att se mode på ”vanlisar” och om jag vill bli inspierad och framförallt kolla hur något ser ut så spanar jag självklart bloggar och insta! Modepics säger ju inte så mycket alls om passform osv. Jag är ju så gott som alltid en strl S eller 36:a men är ju  ändå rätt kurvig med bredare axlar och höfter, rumpa och lår och mindre midja (och bröst) 169,5 cm lång.

.

.

Topp hittar ni här och kjol hittar ni här

.

 

Ha nu en superhärlig lööördag!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

25 kommentarer till “MJUKIS PÅ EN MELLOLÖRDAG

 1. Jaaa, gillar att du visar och blandar kedjorna med lite lyxigare plagg. Jag går förbi både Åhlens o Lindex på hemvägen från jobbet och det är kul att ha fått inspo av dig om jag tar en sväng i butikerna. Fortsatt trevlig helg!

 2. Jag gillar när du visar kläder från kedjorna. Jag klickade hem den fina oversized skjortan som du visade upp för några veckor sedan. Du är så himla stilsäker i allt, mode, inredning, trädgård ,mat, bakning….. Ren inspiration. Ha en fortsatt skön helg mvh Åsa ❤️

 3. Super kul att du gör det! Gillar som du att blanda men har svårt med röda tråden och då är det kul att få inspiration!!

  Önskar man kunde ”gilla” dina inlägg.

 4. Jag gillar bättre dyrare märken som det inte hänger i varenda butik… jag tänker mer hållbarhet när jag handlar kläder och därför försöker jag undvika dom billigare kedjorna. Jag vet att plaggen jag eventuellt köper från dom billigare kedjorna håller max 1-2 tvättar och sen vill jag aldrig mer se dem igen. Plus att hälften av befolkningen springer i samma plagg. Not my cup of thé… blir dyrare i längden att konsumera & slänga billiga plagg än att satsa på dyrare & hållbara märken! 😉

  1. Instämmer. Och kläder från kedjorna hittar man ändå, dyrare/mer ovanliga kläder tipsas jag gärna om då jag tycker det är tråkigt att surfa mode.

 5. Jag älskar mixen av budget från kedjorna med mer pricy. 🙂
  Något jag önskar tips på är budgethudvård men det kanske inte finns…?

  1. Jag är nog en ”vanlis”. = ej kändis eller modell, så tolkar jag begreppet. Uppskattar dessa inlägg mycket, och just denna mjuka klänning var verkligen jättefin! 🙂

 6. Du har så fin stil! Du har inte funderat på att anta #säkerstilchallenge? Gå in på sakerstil.com och kolla, det skulle vara superkul att se vad du skulle välja från din garderob!

 7. Jag älskar dessa modeinlägg och att du blandar”budget” och ”lyx”. Blir mycket mer inspirerad att se dessa plagg på ”en vanlig person” än på kedjornas egna sidor. Vilka fina bilder på dig dessutom! 👌
  Ha en bra söndag fina du!

 8. Ja det gillas! Alla har inte råd med märkeskläder. Gillar också att du visar mycket från Lindex, de har fin stil på det mesta. 🙂
  PS. Du säger alltid att din byst är liten, men i min värld är den inte det! Trodde faktiskt först att du hade opererat dig (men sen skrev du ju att du inte gjort det). Allt är relativt. 🙂

 9. Jag älskar att du blandar för det är så jag själv klär mig. Jag har köpt flera plagg från Lindex och Gina Tricot som du tipsat om… plagg som jag inte skulle tittat på annars. Sen önskar jag även väsk-inspiration please.

 10. Hej, ville bara kika in och säga att jag tycker mycket om när du visar kläder från Lindex och andra prisvärda kedjor. Alltid kul att se kläderna på dig och få bra tips 🤗
  Tack för en härlig blogg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *