MEDIASKÅP ÄR INTE SNYGGT – ELLER?

.

Min äldsta duktiga tjej uppe i tvrummet idag! Lolo har blivit så himla vuxen, mogen och målmedveten det senaste året, för ett år sen var hon lite en annan. Nu skiner hon (oftast) som en sol igen och så jobbar hon extra och tränar och hänger med alla sina fina kompisar här i stan och i Sthlm och har pojkvän och pluggar mycket och tog förarintyg för båt förra helgen (Vill bli instruktör/ledare på seglarskola) och ska nu lära sig crawl i helgen för att bli ännu vassare med surfingen till sommaren. Fullt upp mao. Tonårstiden ni vet, kan var superjäklig och superhärlig! Och så är det gymnasieval…mammas lilla tjej. (Såå stolt över dig<3)

.

.

Heeej vänner!

.

.

Hoppas ni har det bra! Här hemma är det fullt hus just nu och där nere hör jag Moje leka med morfar (en favorit) och Bea har en söt vän över och de bakar Schackrutor i köket. Så pyssliga. Själv sitter jag med Lolo en trappa upp och mår lite sisådär. Eller min mage kurrar våldsamt och jag känner mig småkymig (Åt en lax idag som sätt sina bästa dagar tror jag. Alltså när man beställer rätten Laxfile med sås och bulgur och får in en torr platt beige-grå sak som är typ barnmat för den är formad som en fisk och smakar kartong, Uack)

.

Hur som helst! Idag tänkte jag efterlysa snygga tvskåp för jag är s å trött på vårat. Men jag hittar inga fina? Alla ser lika ut, typ vita släta, och jag vill inte ha något öppet skåp (dammsamlare) och inget svart skåp (dammsamlare) Ett snyggt skåp helt enkelt som är funktionellt men lite extra men jag vet inte var jag ska finna detta. Något tips kanske? Eller så går man bara på ett bättre vitt kanske. Tyvärr går det inte att fästa vare sig tv eller skåp på den där väggen mot Mojews rum, den är tunn för att rummet är avdelat. Tidigare var detta ett jätterum med öppen spis (där badrummet är nu) Förstå så mysigt.

.

.

.

Mediamöbel och jättetv – ett nödvändigt men osnyggt måste:)

.

.

.

Myspys!

.

.

Nu ska jag klä på mig och sticka ut i kylan och snön och handla! Fast jag var och storhandlade (tyckte jag) häromdagen så har vi inget att äta. (Handlade för 2500 kr men vad kom jag hem med? Magasins, Schampoo, ostar, charkuterier och 20 kesobrukar typ!:)) Vet verkligen inte vad jag ska laga till la familj ikväll så snälla goa – ge mig ditt allra bästa smarrigaste torsdagmiddagstips!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

39 thoughts on “MEDIASKÅP ÄR INTE SNYGGT – ELLER?

 1. Kör lite plåtmat. Allt-i-allo med en massa goda grönsaker och tjocka skivor halloumi. Toppa med hackad bladpersilja.

 2. Nu åt du ju lax idag men till en annan gång så kan jag tipsa om lax i ugnen med grädde, lite créme fraîches, basilika, salt ,, ganska mycket rosé peppar( jag vill ha väldigt mycket) smula över fetaost och in i ugnen, det blir så gott. Pressad potatis till😊

 3. Nu tror inte jag du är så mycket för mörkt trä, annat än dina snygga köksstolar kanske men jag har precis köpt Ikea Stockholm i valnöt som jag älskar, vi har en lång vägg där tv:n är så jag köpte två stycken och det blev riktigt snyggt. Jag är så trött på allt vitt men innan hade vi två Ikea Bestå (som du också har va?) med ben från Pretty Pegs i mässing, har även benen ”Slender low” i mässing från Superfront på ett par andra skåp. Riktigt snygga och du skulle kunna hotta upp denna med ett par sådana, finns i silver och svart också tror jag.

  Annars som ovan skrev, tv-bänkarna Vogue från Decotique är riktigt snygga, sen älskar jag den som Jana Heinrici har från Jotex.

  Lycka till och det ska som vanligt bli väldigt kul att se vad det blir, om det blir 🙂

  Kram

 4. Åh, då har jag ett supertips på snygg och praktisk mediamöbel. Du som är designintresserad känner säkert till danska Montana Furniture? Kan vara lite pricy, men så galet fint. Går ju att bygga i princip hur man vill. Luckor, lådor, raster för högtalarna mm. Vägghängt, ben, sockel. Typ 42 färger och olika typer av knoppar. Kolla in http://www.montanafurniture.com för inspiration.
  Och annars jobbar jag i en möbelbutik med skandinaviska designmöbler, så du får hojta till om du behöver hjälp med att rita upp ett Montana-förslag 🙂

 5. Jag kan tipsa om märket ”Zanat” tror dock att det inte skulle funka med dina färger hemma. Men definitivt mycket snyggare än en vanlig tv bänk 😀

  1. Undrar jag också? Man vill ju ha TV:n rakt framför sig, det där ser jobbigt ut! Men om den måste vara mot den väggen, hade jag också valt att regla upp väggen och ha TV:n på väggen. Avskyr TV bänkar =)

   1. Haha, nä inte jobbigt alls! Tv:N är stor och sån svängd variant (går alltså inte att ha på någon arm på väggen) och eftersom vi oftast ligger i en hög i soffan så går det hur bra som helst:)

   2. Jag har inte heller soffan framför tv:n, tycker helt enkelt inte om när möblerna är riktade mot just tv:n, den ska mer vara en parentes i inredningen (i vårt hem alltså, andra får göra som de vill). Men soffan vi har är skön att krypa upp i så ingen av oss sitter ändå och stirrar rakt fram ens när vi läser böcker mm.

 6. Hej! Jag måste absolut tipsa om superfront. Där väljer du ben, fronter, toppskiva, handtag, mått m.m. själv och själva stommen är en bas från Ikea. Men byggs om helt efter egna önskemål. Gå in och kika på deras hemsida, vi har några sådana hemma i tv-rum, lekrummet m.m. i olika mått och i olika stil. Rekommenderas!

 7. Måste tipsa om mitt….vi tog 2 String-skåp och satte bredvid varandra med plexiglashållarna, supernöjd mest för att jag inte heller gillar dom där vanliga
  trevlig fredag

 8. Gå in och kolla på Tenzo.se. Själv gillar jag Cobra och Malibu stilen men de har mycket fint. Cobras sideboard är snyggt som tvbänk, ska bara övertyga mannen om det först 🙂

 9. Jag hade öppnat väggen, byggt den stadigare med reglar o dyl. samt fällt in TV:n med sladdar och jox. Trevlig helg! // Monica

 10. Hej! Bygg om skåpet du redan har med hjälp av Superfronts luckos, sidor , toppar och ben. Blir ett helt annat skåp :-). Trevlig helg!

 11. Hade nog satt tv:n mer till höger med väggfäste på en vridbar arm sedan försökt ha alla grejer i bokhyllan borra o dra igenom sladdarna genom hyllan så de ej syns. Tavlor runt tv:n är fint tycker jag.

 12. Skriv gärna lite mer om gymnasievalet (när hon har bestämt sig såklart!). Jag har en dotter som är lika gammal Lolo. Vilket program går äldsta sonen?

 13. Kanske finns nåt gammalt skåp på loppis som går att göra om och måla. Det behöver väl inte vara nytt och svindyrt?

 14. Asplunds Frame hade varit fint. Jag har montana hyllor 4×4 i tv-rummet och tv ovanför, det är jättefint. I vår öppna och stora övervåning har vi tv på väggen som går att vrida, vi kan även skjuta våra linnegardiner över så att man inte ser tv´n. Detta var en kompromiss mellan mig och familjen…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *