VI HAR ÅKT PÅ SPA!

BETALT SAMARBETE & ANNONSLÄNKAR FÖR ÅHLENS

.

Vet ni va!? När man har ganska pajad axel och det är INGET inbokat på sportlovet, då är det toppen att ha världens bästa pappa och man! Som surprisar med en tur ner till Hallandskusten och Tylösand ett par dagar. Sååå lyxigt och mysigt ju. Moje är typ lite i chock, han har pratat om ”tellet” (hotellet) hela resan ner i bilen och så fick han är hel låda Ferraro Rocher och bada i bubbelpool och dricka bubbel saft. Lyckan liksom!

.

.

.

Så härligt såg det inte är klokt att vara tillbaka här! Extremt fräscht spahotel måste jag säga och väldigt barnvänligt (Vi var här förra gången när Moje var nästan 2 år) Inte många hotel som tillåter barn i poolen så det gillas massor av oss med småttingar och inte vill bo på lekhotell:) Gillar ni min kantiga tröja förresten? Poppar verkligen (passar på Pophotell:) Neon är vårens färg och min tröja finns här

.

Det är så himla vackert här nere vid havet i Halland. Älskar havet och stranden och blir alldeles pirrig av allt detta! Stod utomhus vid spaavdelningen och bara njöt av kvällen för en liten stund sen. Lyllos alla er som bor så här jämt, är avis på er:)

.

.

Ha nu en härlig torsdagskväll! Här blir det 3-rättermiddag i hotelrestaurangen. mums.

.

.

KRAM

.

.

.

8 kommentarer till “VI HAR ÅKT PÅ SPA!

 1. Tylösand <3
  Vår pärla – har förmånen att tillbringa stora delar av sommarhalvåret just där. Bästa stället enligt mig.
  Vad härligt med sparesa, härligt att göra sånt med barnen!

  Njut!

  1. Tylösand spa har två våningar där den övre har 15-årig åldersgräns. På nedre våningen får barn vara.

 2. Flera konstaterade fall av corona viruset i Halland. Var försiktiga, speciellt i spa miljö kanske?

  1. Enligt smittskyddsöverläkaren Anders Enocksson i Halland fanns det inga fall i just Halland i går den 28/2 så varför ljuger du? 🤨

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg