SPORTLOV VID HAVET

.

Wow så himla härligt vi har det! Ovan ser ni lite pics från när vi hängde på plagen idag. Blåsigt och friskt (minst sagt) men härligt ändå! Skatterna älskar det, att leta snäckor och sparka i vågskum. Började dagen med frukost och sen träning på gymmet (körde benen bara) och sen blev det badbio (de har verkligen biosalongen i poolen haha) och mumsig lunch och sen strandprommis och ansiktsbehandling nere på spat för mig. Snart väntar middag och det är verkligen fullt här på hotellet så det blir säkert en fullsatt stimmig mysig fredagsfeeling i restaurangen!

.

.

Hotel/Spa Tylösand! Först byggdes här en magiskt vacker restaurang år 1915 med tinnar och torn – med vårat sommarparadis Trouville nere i France som förebild..Sen byggdes första badhotellet 1927 och detta byggdes sen ut med en fantastisk hotellbyggnad i nyfunkisstil (SÅ snyggt) på 30-talet men tyvärr brann hotellet upp på 50-talet (tydligen en kvarglömd brödskiva i en brödrost på efterfest) Sen byggdes hotellet upp igen och om i flera gånger och så här har hotellet sett ut sen 2011 (Hotellet ägs av Per Gessle och Per Nordstrand sen 90-talet)

.

.

.

Lunchbuffén var hur bra som helst. Massa vegetariska alternativ som jag plockade ifrån och jag valde även en magisk fiskgryta

.

,

.

Och skatterna har badat och plaskat i både bubbel och isvak (Bea ör inte klok) och spelat i spelrummet (körde bordshockeyturnering och jag vann. Med fusk:) och Maurits försökte sig på biljard. Gick så där. Men söt var han när han försökte iaf mitt lilla gullefjun<3

.

.

Nu ska jag snygga till mig här (är så där riktigt spamosig) och glida ner i någon mer middagsvänligt och tjusigt!

.

.

Ha en riktigt fin och mysig freeedagskväll nu vänner!

.

.

KRAM

.

.

.

2 kommentarer till “SPORTLOV VID HAVET

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg