REGNIG TISDAG & VIRUSET

INNEHÅLLER ANNONSLÄNK & REKLAM FÖR LINDEX

 

 

När det som idag tokregnar och är grått och extremt omysigt och ganska mycket ovårigt ute så får man drömma iväg till varmare soligare dagar! Och då kan man glida runt i en härlig beige maxiklänning. Hur fin är inte denna med smock på bröstet och lagom vidd i modellen. Galet snygg till ljusbruna höga stövlar… (måste nog skaffa)

.

.

Todeloooo mes amis!

.

.

Yes idag har det INTE hänt mycket här hemma hos moi!  Har knappt varit utanför dörren (så trist väder som sagt) utan bara suttit med fakturahantering och räkningar och annat skoj:)

 

Jag skikade iväg alla mina skatter till skolan imorse och när de kom hem för en stund sedan så hade det varit ganska mycket prat om Corona i skolan. Uppmaningar att tvätta händerna noga och använda handsprit regelbundet och att stanna hemma om man känner sig minsta förkyld. Någon av dem har en klassis som. varit i norra Italien och åkt skidor på sportlovet och då börjar ju tankarna skena lite även hos mig… Har inte tänkt så mycket på detta virus tidigare utan känt att folk kanske överreagerar och läser för mycket media och skrämmer upp sig och att det ju är minimalt med folk som smittats i Europa men nu när skolan börjar så här, då känns det plötsligt mer på riktigt! Vet inte vad man ska tro. (Har dock inte börjat med någon prepping som man kan läsa att många gör, det är väl att gå lite väääl långt eller)

..

.

.

Gillar ni också min sköna nya klänning så hittar ni den här! (Jag har strl S men skulle lätt kunna haft XS så jag rekommenderar att gå ner en strl )

.

.

 

Såå fint med beige outfits, det har jag alltid tyckt!

.

.

Hur är det med er mina goa läsare – börja ni känna någon oro för det där viruset???:/

.

.

Ha nu en mysig kväll alla! (Här blir det tacotisdag med extra allt! Mums. Dock ingen läbbig majs då haha. Ni som vet ni vet;)

.

KRAM

.

.

.

19 kommentarer till “REGNIG TISDAG & VIRUSET

  1. Ja faktiskt är jag lite orolig för förra gången jag var förkyld satte det sig på luftrören så jag fick svårt att andas. Och Corona viruset är svår på luftvägarna så jag är orolig faktiskt. Snygg 👗

  2. Jag är orolig för barnen o maken som har astma o nedsatt lungkapacitet. Blir så otroligt rasande på folk på min arbetsplats som totalt nonchalerar våra restriktioner som vi har. Har man varit i dessa länder så SKA man arbeta hemifrån i två veckor! Nä men det gäller tydligen inte alla, de som tycker det är så löjligt o överdrivet o de känner sig friska fast de varit i Italien och åkt skidor precis.. Ego deluxe!

    Snygg klänning o stövletter 👌🏻

    1. Jag håller verkligen med dig här! På min arbetsplats är vi endast 10 anställda. Där har vi en kollega som kom hem från norra Italien i förra veckan. Här anser man dock inte att hon utgör någon fara(??) och känner ingen oro kring henne då hon ”mår bra”. Då blir det istället jag, med en cancersjuk mamma och annan oro kring att bli smittad, som får jobba hemma för att inte riskera något. Känns helt fel!

  3. Flera av de smittade I Sverige har kommit hem från Norra Italien. På sambons arbete skickades en anställd hem efter att ha varit på resa i Norra Italien. Deras policy är 14 dagar hemma efter besök i något av de utsatta länderna. Vi bör alla känna viss oro och ha respekt för det som nu sker. Också Viktigt att vi börjar tänka själva och inte utsätter oss för onödiga risker även om myndigheter och liknande fortfarande tycks ligga lågt. Enligt professor Björn Olsen kan 60-80% av jordens befolkning komma att drabbas. Dödligheten har nu stigit till 3,4% Jag tar det hela på högsta allvar.

  4. Jag är inte speciellt orolig av mig som person så tänker inte så mycket på det, men lyssnar såklart på rekommendationer.
    Min morbrors kollega har viruset, han och kans fru drabbades på semestern i Italien och vårdas nu i Göteborg, verkar som att det inte är så illa med dem iaf som tur är men läskigt såklart.

    Fin klänning, älskar beige!

    Kram o natti

  5. Jag är orolig eftersom jag har astma och nedsatt lungfunktion efter strålbehandling. Är ung och frisk för övrigt, men skulle nog bli allvarligt sjuk av Corona då det verkar angripa lungorna hårt. Vaccinerar mig vanligtvis årligen mot influensan, men nu finns det ju inget vaccin. Det finns ju heller inga vårdplatser på sjukhusen och jag skulle absolut behöva sjukhusvård. Har även en dotter på 1 år hemma som säkert också skulle bli väldigt sjuk.

  6. Älskar klänningen, WOW!!
    Och ja, jag börjar bli lite nojjig över Corona mest för att jag avskyr att vara sjuk. Och mina äldre nära och kära oroar jag mig allra mest för men samtidigt så finns det inte så mycket att göra förutom att ta hand om hygienen och hoppas att alla tar sitt ansvar.

    http://www.johannagrahn.se

  7. Jag tror att grundfriska människor inte har något problem med detta virus, vanlig säsongsinfluensa. MEN är orolig för alla som har nedsatt immunförsvar och äldre människor som inte kanske klarar det lika bra. Har själv maken som har sänkt immunförsvar efter alla sina cancerbehandlingar förra året, själv har jag astma. Men är inte orolig för egen del, mest för mannens. Har vi ändrat på något? Nej, vi är alltid extremt noga med handhygien, bjuder inte in oss själva eller andra till oss om de är sjuka eller har någon sjuk hemma. Men barnen, äldre jobbar och yngre går i skola. De måste få fortsätta med sina liv. Vi gör bara vad vi kan för att skydda mannen, alltså tvättar, tvättar och tvättar händera. Det första man gör när man kommer hem är att tvätta händerna. Alla har alltid en flaska med sig att sprita händerna med om det inte går att tvätta händerna (att tvätta händerna är alltid mera effektivt än att sprita dem) och att tvätta dem rätt, mellan fingrarna, under naglarna, båda tummarna etc etc. På offentliga ställen stänger man kranen med papper, öppnar dörren med papper etc. Alla bryr sig inte i handhygien…

  8. Vet ni vilket märke ni har på golvfärgen på ovanvåningen?
    Ha en fin dag i ruskvädret!

  9. Nej jag är inte orolig. Det känns som att det blivit hysteri runt det här. Innan fallen upptäcktes och innan corona vart en faktum så lär det ju ha kommit 1000-tals smittade in i Sverige redan, som haft som en influensa som gått ner i luftvägar och lungor. Men som alltid så finns det ju oro för äldre och mer utsatta människor.
    Samtidigt undrar jag om det är något vi inte får veta då länder stänger ner osv..

    Sunt förnuft och god handhygien 🙂 tror jag på.
    Supersnygg klänning!

  10. Nej jag är inte orolig. Ännu. Men så svullen du ser ut i ansiktet. Jag vet att det är injektioner och du har varit öppen med det och var och en gör som den vill osv. Du är en tuffing som tål att bli ifrågasatt, annars skulle jag inte skiva det här. Men undrar ändå hur en så vacker och fotomodellsmal person kan tycka att hon måste puffa upp ansiktet. Det blir naturligt efter några veckor men nygjort ser det bara konstigt ut. Och man undrar ju litet över att huden ”töjs ut”. Tänk om den blir för stor en dag?

    1. Tuffing som tål att höra att jag är så svullen i ansiktet och ser konstig ut när JAG SER UT SÅ HÄR. Nej du vet inte för jag har inga fillers i ansiktet för hundrade gången och har aldrig haft. Jag har mulliga bulliga kinder och höga kindben och det är jag född med. Nej min hud tänjs inte ut av några injektioner (herregud så klart huden inte tänjs ut av det lilla hur som helst – har du varit gravid någon gång?) Och OM jag hade gjort något så behöver du inte skirva elakheter då heller. Det enda som jag gjort nu är att jag peelat huden hemma så att den är lite glansig. Och så har jag botox som slappnar av pannan. Men tack för din totalt onödiga taskiga hälsning:/

      1. Men fy! Vilken fruktansvärt oförskämd kommentar från ’Maria’ jisses, man kan undra hur det ligger till hos människor…!

        Jag tycker du är hur fräsch och fin som helst Petra! För mig lyser det om dig! Stor kram fina du 🤗

  11. Tänkte precis samma sak som Johanna.
    Min första spontana tanke var, oj vad snygg hon är.

  12. Blir alltså chockad, varför ska man vara elak, lär barnen att man måste tänka efter vad man säger det kan såra tänka på konsekvenserna sen kommer vuxna personer säger något sådant otroligt oförskämd elak kommentar. Hur ska barnen lära sig, det måste ju ändå börja med oss vuxna att vi är goda förebilder, skrämmande. kram på dig Petra du duger precis som du är bra svarat !

  13. Jag är väldigt orolig, för mina föräldrar och för alla äldre och sjuka 🙁 Tror det kommer bli okontrollerbar spridning snart. Alla som kom från norditalien och iran skulle ha varit i karantän hemma en viss tid innan de fick komma i kontakt med andra människor tycker jag.
    Någon i min dotters klass hade varit i norditalien på skidsemester, varit i skolan en dag och sen hemma sjuk ;/ orolig som sagt

  14. Jag är orolig för, har någon nära mig som är i tidiga 30 års ålder och stark, men levertransplanterad så måste äta immunförsvars-sänkande mediciner hela livet för att kroppen inte ska stöta bort den främmande levern (=då dör man) och då är det väldigt svårt att klara coronaviruset (och andra sjukdommar). Personen är utåt helt frisk och inget som märks om man inte vet om det. Det finns flera unga människor i samhället som verkar friska, men som har små chanser mot coronavirust. Därför tycker jag alla måste ta ansvar och tvätta händerna och stanna hemma om man varit ex. i norra Italien. Känns onödigt att åka på kryssningar med mera och sen gå tillbaka till jobbet. Det finns andra som inte är fullt ”friska” överallt omkring oss. Dåligt när folk inte tar rekommendationer på allvar, eller skrattar åt folk som använder handsprit. Orolig!!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg