COOLA BANANER & McMAFIA

.

Min goa underbara Maurits! Idag fick jag locka hem honom frän föras med att det var Bananernas dag (det är det idag på riktigt alltså) och att vi skulle… baka! Det bästa han vet. Annars kan det ibland vara svårt att få hem honom från förskolan för han älskar att vara där och leka och det gör mig sååå glad. Att han trivs där är så himla himla viktigt, det viktigaste av allt nästan och jag är så tacksam över det. Hur som helst – vad bakar man på Banandagen? Jo Banana Bread så klaart. Och nu tänkte jag att jag skulle ha riktigt läckra Banan Breadpics till er och ett recept! Men men, charge battery började kameran blinka och jag hittade inte laddaren så klart (kanske kvar på hotellet i Halmstad? Måste köpa ny laddare pronto imorgon)

.

.

 

.

Hann ta pics på ingredienserna iaf haha. Jaja, trots att man bloggat så jättelänge så kan man missa batteristatusen. Men jag och Moje använde detta recept och kakan blev faktiskt MAGISKT god (Jag tryckte ned lite gräddkolor i kakan också för extra mums och mojs. Dock inte så jättemånga eftersom någon åt upp hälften:)

.

.

Idag har jag, förutom bakat, fotat ett samarbete innan dess och tränat på gymmet, köpt en ny lampa som är s å snygg! Ska fota och visa er asap kameran är laddad jag looovar.

.

Men nu är det Lille-lördag och ikväll blir det en stor kopp thé och en skiva Banana Bread och ett nytt avsnitt McMafia (Eller den något töntigare svenska titeln I Maffians Mitt) Så himla bra spännande brittisk serie på SVT Play. Ni MÅSTE se.

.

Mysig kväll önskar jag er!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “COOLA BANANER & McMAFIA

  1. Ser verkligen fram emot att få se lampan. Älskar verkligen lampor. Har dock ett stort problem att få tag i snygga fönsterlampor då jag har väldigt smala fönsterbrädor. Tar gärna emot tips.

  2. Tack för serietips! Tipsa gärna om fler och var du hittar så bra serier! Vi har sett de som du tipsade om för ett tag sedan (Gold Digger och Deep Water bla och de var sååå bra! Mvh Charlotte

  3. Hej,

    Åh gott, tack för tipset!
    Kul med ny lampa, ser fram emot att se den.
    Har ni något annat inredningsprojekt planerat?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *