FYRA FREDAGSPICS DIREKT FRÅN MOBILEN

.,

Heeeej fredagsgoingar!

 

Yes idag blir det fyra snabba pics direkt från ajfånen! Kanske kul att se lite ofixat och stylat och bara ”så där” också lite 🙂

.

Hur som helst, vaknade full med energi denna sköna fredag och av att solen strålade in i sovrummet. Vaknar gärna av just det, solsken, så vi har faktiskt inga rullgardiner i vårt sovrum! Lät bli att kolla mobilen och läsa nyheter, känner att det kan bli lite för mycket av sånt just nu. Sen var dags för frukost och efter det att hitta på lite med Moje, Försöker ha lite schema på dagar så att det blir bra med aktiviteter här i vår lilla karantän (eller jag har ju frivilligt valt att ha hon hemma nu) Bra att hålla oss sysselsatta och ha lite rutiner med lek och fruktstunder och fasta lunchtider osv. Sen blev det pysselstund med storebror så jag fick sticka ut och springa in fredagsrunda och det var bara såå härligt. Vindstilla och lagom varmt och frisk luft och massa energi! Blev ca 6 km innan jag kom hem och fixade lunch till ig och pojkarna (eller nej jag fixade inte lunch till Trulle, han fick mitt kort och åkte och helghandlade åt familjen och köpte egen lunch.Så  GULD med att ha en snäll hjälpsam son med körkort hemma dessa dagar) Sen plingade det till i mobilen och en av de bästa jag vet kom över med sin lilla L som är ungefär lika gammal som Moje och de leket på gården och vi mammor njöt eftermiddagen i solen med Prosecco och massa härlig mysigt girltalk (och ja vi försökte att prata om det mesta utom det som alla pratar om just nu och att allt bara var som vanligt)

 

Och här är nu klockan snart 17 (och jag är lite småtipsy efter ett par glas och jag tror aldrig jag bloggat sån tidigare? Så om detta är osaanhängande eller så så vet ni varför:) och H har trillat in efter sin AW hos en vän och nu blir det hemmagjorda högrevsburgare med solvarma kinder och humöret på topp! Efter det blir det mysfredag med la familj och någon bra film och ostbricka.Bästa<3

.

Ha nu en fin kväll alla ni  och TACK för att ni kikar in!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

18 kommentarer till “FYRA FREDAGSPICS DIREKT FRÅN MOBILEN

 1. Låter som en jätte mysig dag!! Jag läser inte heller för mycket nyheter just nu.. ha en fortsatt mysig kväll

 2. Härligt! Jag själv är slut efter en vecka på statlig myndighet där vi gör allt för att hjälpa strandsatta svenskar världen.

  1. Ja för att strömlinjeformade snabba solglasögon (helst de som har karm bara upptill och är spegel eller gulfärgade) är det fulaste som finns:)

   1. Haha kan bara hålla med! Om man inte är typ tävlingscyklare så finns det inte någon anledning att ha så fula brillor 😀

 3. Vilken härlig fredag med sol och mys☀️Jag njöt ute i trädgården och precis som du fick en stund av lugn❤️Önskar dig en fin lördag

 4. Härligt inlägg. Att fånga vardagen i bild men också i stunden. Som alltid älskar jag lite glimtar av ditt (även andras) liv. Men vilka snygga shades…. right up my street 👍🏻❤️

 5. Lovely!! Detta väder får oss på bra humör. Det är precis vad vi behöver nu! orkar inte heller läsa allt som skrivs, försöker bara hålla mig uppdaterad på vad folkhälsomyndigheten går ut med.
  Ha en fortsatt fin helg!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *