HUSIDEÉR

I BETALT SAMARBETE MED ÄLVSBYHUS

.

I min famn – en sprillans rykande ny katalog från Älsvbyhus! Full av modeller på och ideér till att skapa ett alldeles eget nybyggt hus..

.

.

..

Jag har ju. i samarbete med Älsvbyhus, tidigare skrivit om mina drömmar om ett eget litet nytt ljuvligt sommarhus på favoritön Gotland… Alltid kul att få lite uppslag och fantisera om hur man skulle kunna göra och ha det i ett sådant!

Älvsbyhus är sedan 20 år tillbaka Sveriges största småhustillverkare och säljer kvalitetsbyggda modulhus till marknadens bästa priser. 

.

.

,

.

Hos Älvsbyhus kan du, kostnadsfritt, bygga just ditt drömhus online och du kan även kan beställa deras katalog för att se ännu fler alternativ när det kommer till husbygge och det gör du här!

.

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

15 kommentarer till “HUSIDEÉR

  1. Så härligt att bygga ett Älvsbyhus på Gotland! Kommer bli jättefint den dagen drömmen blir verklighet!

  2. Inte läge för många att kolla på husbyggen mm i dessa tider. Många får gå från sina jobb och ev inte ha råd att betala sitt boende mm. Lite osmakligt kan jag tycka att göra husreklam nu. Men det är vad JAG tycker!!

    1. Och jag tycker att det är viktigt att hålla jobben igång och tänker att småhusindustrin sysselsätter väldigt många människor och att det är väldigt bra om de som har både lust och råd att bygga nytt gör det.

  3. Men varför gör man reklam för något som husbygge, ska du själv bygga hus eller varför känns det viktigt??Har du ändrat hus stil?

  4. Vi byggde nytt hus m Willa Nordic för 5 år sedan, så nöjda. Det är ännu viktigare i dessa tider att man bygger hus och handlar för annars rasar ekonomin helt.

  5. Det är ännu viktigare i dessa tider att man bygger hus och handlar för annars rasar ekonomin helt.
    Vi byggde nytt hus med Willa Nordic för 5 år sedan, bästa vi har gjort.

  6. Skulle du kunna tänka dig att bo i ett Älvsbyhus själv? Tänker att du verkar uppskatta autentiska material och design väldigt mycket, därför jag frågar?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *