BUSINESS ÄVEN DESSA DAGAR

SAMARBETE MODELIN

.

Ja vissa dagar händer det, som idag, att även jag måste lämna hemmet och sticka iväg på ett möte! Är glad och tacksam att jobben rullar på och dagens trevliga möte kommer säkert leda till något riktigt bra.. Stora fick ta hand om liten här hemma och det går ju galant (ja oh my – de är ju faktiskt 19 och 16 år liksom:) Hur som helst så var det skönt att snygga till sig och dra på sig något annat än mjukisar/träningstights som det känns som jag bor i numera! En riktigt snygg välsydd linneskjorta borda alla ha i garderoben, finns inget fräschare. Dessutom sitter skjortor i linne så där luftigt och skönt på kroppen, det gillas! (jag ogillar ju för strama stela kläder, mjukt ska det vara) Skjortan under kommer Stenströms.(Jag har strl 36)

.

.

 .

Över skjortan – min finaste tweedjacka från Veronica Virta. Som en pralin (dock ganska små i strl, jag har medium på denna). Med den på så ser man med ens riktigt smart och dressad ut (fast jag håller det på en lagom nivå med svarta jeans till:)

.

.

.

Framför baren! Som jag typ aldrig rör, är ju däremot en riktig vinhagga haha (riktigt torra franska vita viner och rosé och lätta ej för söta röda ska det vara, mmm:)

.

.

Idag har det varit ömsom sol och fint och ömsom tokregn och blåst här i Småstaden men nu tittar solen fram igen och jag ska passa på och skynda ut med Moje ut så han får lite frisk luft här. Stackars liten har ju varit inne hela långa dagen så lite utebus är nog precis vad han behöver!

.

.

Men vi ses ju snaaart igen snyggingar!

.

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “BUSINESS ÄVEN DESSA DAGAR

 1. Snyggo!
  Men duuu, jag saknade ju ett 1:a april inlägg från dig igår.. du är ju fenomenal på att luras haha.
  Vet inte hur många gånger jag klickade in på bloggen igår bara för att få läsa nåt smarrigt lureri, men naj, det blev ju inget.
  Kanske känner du att det inte är läge att skämta i dessa tider men va fanken, humor är ju typ det man överlever på!

  Får väl vänta till nästa år då 😉
  Kram

  1. Men tack fina! Och vad kuul att du gillat mina små lögner och jodå jag hade ett inlägg! Men det var nog lite to much just nu men jag håller med dig (alltså vad skulle man göra annars??) Tar igen det nästa år:):)

 2. Is Sweden not on lockdown? Here in Canada we all have to stay home. Only the grocery stores are open. Lucky you….we are going a bit mad!!!

  1. I can understand that! No we are probably the only country in the world that hasn’t locked down yet. We believe in our statesmittnisse Anders Tegnell:)

 3. Storleksmässigt, hur är den linne skjortan? Den ser ganska så figursydd ut? Jätte fint med bara ett par jeans 🙂

  1. Normal skulle jag säga! Yes den är figursydd. modellen heter ”feminine”:)

 4. Så snyggt!

  Vilken bus använder du här? Vill också se så galet vårig och fräsch ut.

Comments are closed.