MAKEUPFAVORITER FRÅN APOTEK HJÄRTAT

BETALT SAMARBETE APOTEK HJÄRTAT

.

Tänkte jag skulle tipsa om tre härliga make-up-produkter idag! (Och ge er en ordentlig rabattkod på dessa och mycket mer tjoho!)

 

Ovan har vi riktigt bra mascara (tom finalist i Swedish Beauty Awards) och ett läppstift och ett lipgloss från märket apolosophy. När det gäller just färg till läpparna får jag mängder av frågor av vad jag brukar använda. Jag är kräsen och vet vad jag gillar..

 

..

 

Börjar dock med mascaran!  Jag är ju egentligen ingen mascaraperson eftersom jag har lashextensions oftast. Men nu i dessa tider blir det ju lite si och så med det så då använder jag mascara med. Viktigt viktigt för mig att den är lättehanterlig och inte lägger sig under ögat och denna var jättelättapplicerad. Finns här.

.

.

.

Vill ni ha fina glossiga pussvänliga läppar i underbar färg i vår – då ska ni använda dessa produkter! SÅ snygga.

.

.

 

.

Först har jag lagt på detta krämiga läppstift i färgen Rose Awarness. En sån helt perfekt låppfärg om ni frågar mig som jag älskar. Liksom inte för kall och inte för varm. Över det sen ordentlig med lipgloss (jag är beroende av lipgloss haha:) och det är detta gloss i färgen Attractive Nude som ger ytterst lite färg men mycket glans.

.

.

All make-up kommer från Apotek Hjärtat som är det personliga apoteket med ett stort hjärta! Apotek Hjärtat har så mycket mer än bara klassiska sortimentet för apotek – proffsig hudvård och läcker make-up tex

 

Nu har jag en rabattkod som ger er hela 30% rabatt online på apolosophys make-up Koden ni ska använda i kassan är PETRA30 och rabatten gäller tom 27/4

.

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “MAKEUPFAVORITER FRÅN APOTEK HJÄRTAT

  1. Verkar som det är många som blev inspirerade till köp då både läppstiftet och glosset är slutsålt. Attans.

  2. Hej!
    Stort gilla på dig gula topp! Sökt på märket men finner ej. Tips på inköpsställe?

    Tack för all inspiration!

  3. Snygg ny byline (eller vad det heter…), introbilden! Stilren, klassisk men ändå med edge – precis vad jag söker när jag går in på din blogg. Och snygg touch med ditt namn, gör det på något sätt lite mer personligt. Nu ska här njutas hemmajobb i solen, helt underbart ju!

  4. Först och främst vill jag tacka er för ett användbart ämne. Jag tycker att det här är ett bra jobb. Jag gillade det verkligen och jag kommer gärna att dela denna information med mina vänner. Ha en trevlig dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *