FRUKOST FRÅN DONKEN

.

God morgon!

.

När det är konstiga tider och man helst inte vill iväg och handla så jätteofta – då kan man hända att man får världens bästa mamma som kommer på att vi ska ha frukost från Mc Donalds! Tjoho! (Enkelt tips i eventuella hemmatristessen:) Så så fick det bli, pannkakor, toasts, hasbrowns, smoothies och så McMuffins. Just de där fluffiga ägg/baconburgarna är det g o d a s t e som finns på Donken ju. Skulle lätt kunna mumsa i mig hur många som helst, iaf tre:) (och när jag var liten så fanns de på menyn jämt och jag valde alltid McMuffin) Alla barn blev hursomhelst jätteglada och väldigt mätta!

.

Ha nu en fin måndag, var rädda om er så ses vi snaaart!

,

KRAM

.

’.

Rekommenderade inlägg

30 kommentarer till “FRUKOST FRÅN DONKEN

  1. Mums & bra tips! Jag och sonen är svaga för eggmcmuffin, så himlans gott!!! Det var längesedan vi åt frulle där, det får nog bli snart.
   Kramar

  2. Nej verkligen, den personalen är nog Asymptomatiska till 90% ( unga) dvs inga symptom. Dessutom ingen som helst utbildning i smittskydd, sällan eller aldrig handskar. No, no på den reklamen.

 1. jag får inte ens nämna ordet ”Donken” här hemma utan att min 17 åriga dotter flyger i taket. Hon värnar om djuren och har visat mig bilder hur dessa djur behandlas som blir kött till Donken och efter det så sätter jag inte min fot där…men det är jag och min familj…

  1. Ja Donken har ju egna djurfarmer där djuren behandlas särskilt illa, det vet ju alla. Själv sätter jag inte min fot på Ica, Coop, Hemköp, Max eller någon annan mataffär eller restaurang eftersom de stödjer dödandet av djur! Jag odlar mina morötter på balkongen och potatisarna där parkettgolvet brukade ligga. Hittar jag en död fluga smaskar jag i mig den för proteinets skull. Men det är ju jag och min familj.

   1. Maja hur gammal är du??? Mina två tonåringar har kollat bloggen och kollat speciellt på kommentarer och tycker det är konstigt att bloggerskan själv inte kan ta konstruktiv kritik..

    1. Jag tror Maja är en kvinna i sina bästa år, med humor och självdistans och rolig att umgås med. Inte en gammal surtant, som med åren växt i bitterhet. Vad nu ålder har med saken att göra?

    2. Menar du nu att vi ska sluta äta på Donken för att din dotter anser att det är fel? Förstår inte hur jag ska ta kritiserandet här riktigt tyvärr:/ Och Maja ville ju bara vara lite rolig och driver med dig lite och humor är ganska så underbart och självdistans och bjussighet (speciellt nu:)

    3. Hej A! Jag är 39 år. Jag har ett akademiskt yrke och mina intressen inkluderar böcker, läser minst en i veckan, friluftsliv och mat. Jag äter mestadels vegetariskt och älskar vin, men sällan mer än ett glas. Jag väljer att se det mesta positivt, och det kan jag säga eftersom jag har en bakgrund som är allt annat än positiv. Jag skrattar mycket, ofta och högt och ja, jag är väldigt rolig att umgås med. Jag driver oftast med mig själv, men ibland läser man kommentarer som är öppna mål och då är det svårt att låta bli att driva även med andra. Jag ogillar generellt pekpinnar och surhetsfasoner. Det var lite om mig. Hoppas du har en solig dag!

     Till Petra, Pethra och Anne: vad gulliga ni är, tack!

 2. Hej Petra
  Min yngsta dotter skall ta studenten i år. Jag vet att din son är lika gammal. Vore intressant att höra dina och läsarnas tankar kring detta när det förmodligen inte blir någon studentskiva, utspring eller lastbilsflak.
  Mitt mammahjärta blöder, tycker så synd om alla studenter som slitit alla dessa år i skolan. Detta är ju en av livets största dagar. Att fira till hösten blir ju inte riktigt detsamma.

  1. Annelie; jag tror, att är man 19 år så är man ju nästan vuxen o kan förstå vilket extremt läge vi befinner oss i nu, och kan nog oxå, som vilken annan vuxen som helst acceptera att ibland blir det inte som man tänkt sig? Mitt hjärta blöder för de som på riktigt far illa 💔 Låt oss gå igenom detta och sedan får allt annat lösa sig så bra det bara går efter de förutsättningar som finns 🙏🏻

   1. Det är minst lika synd om krossade drömmar, något man sett fram emot i flera år! Att man sörjer att man aldrig blev student officiellt betyder inte att man är mindre vuxen och inte förstår detta extrema läge! Tycker det var en konstig kommentar från dig.

 3. Mums! 😋 Tog ni hemkörning? Vi har tagit det från McDonald’s på lunchen via Foodora men har för mig att de öppnar där för sent för frukost. Synd!
  Tack för en superhärlig blogg! ☀️

 4. Hej Anneli, jag känner helt som du. Min son ska också ta studenten, och mitt hjärta blöder också. En av de största dagarna i livet som rycks ifrån dom. Min son mår psykiskt dåligt och har gjort sedan högstadiet. Isoleringen pga distansundervisningen gör att han mår mycket dåligt, och att studenten inte kan firas blir ännu tyngre för honom. Hoppas verkligen att skolorna finner någon mellanväg, dela upp utspringet på 2-3 dagar, begränsa antalet anhöriga och skippa flaket, att sen fira hemma med familjen. Det lär ju inte bli större folksamlingar än vad det redan är på restauranger, krogar och köpcentrum. Och alla grundskolor med hundratals elever tillsammans hela dagarna. Finns ingen logik. Men att inte ens få möta upp med klassen och ta på mössan (som legat och väntat länge nu) känns hjärtekrossande. Antar att Linda inte har barn i den åldern…

  1. Inez, jag ska säga dig att Linda har förlorat barn, så hon vet vad som egentligen betyder något. Jag har oxå ett barn kvar i livet.

   1. Linda: Jag har också förlorat ett barn, har ett kvar i livet som mår psykiskt dåligt, och ska nu alltså inte få vara med om en av de större upplevelserna i livet.

 5. Jag har sett fram emot ett av Petras toppeninlägg ang förberedelser av studentfirande, hoppas det kommer iaf trots coronatider och justerat studentfirande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *