FREDAG & GODMORGON FRÅN STALLIS

’…

Magnolian blommar! Alla knoppar har ju inte slagit ut än men den är på gång och magnolia måste ju vara den märkligaste busken av alla?? Blommar först när den inte har ett endaste grönt blad och med enorma blommor på de kala grenarna. Och man blir bara så glad av den. Men våran vill inte riktigt ta sig tyvärr, hade sett framför mig en eenorm Magnoliabuske med massor av vita maffiga blommor men nope! Vet inte varför riktigt. Men hur som helst, den och körsbärsblommorna kommer ju först och det är bara så härligt att se. Lite skirt japanskt så där (vi har ett enormt prydnadskörsbärsträd som blommor snaart) Sen planterade jag ju massor med lite sena tulpanlökar i trädgården i höstas som jag väntar ivrigt på nu..

.

.

.

Stjärnmagnolia i rabatten vid entrén.

.

.

Idag ska vi så jag och Moje! Har massa med frön som ska petas ner, mysigt pyssel med barn (de älskar ju att se hur det gror sen:) Moje har tyvärr blivit superpollenallergisk i år och idag är det värre än någonsin det påverkar honom så klart. Alldeles svullna röda ögon som kliar jättemycket och täppt näsa. Men vi har fått allergimedicin utskrivet och jag hoppas det ska hjälpa plutten<3

.

.

Önskar er en riktigt fin dag nu vänner!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer till “FREDAG & GODMORGON FRÅN STALLIS

  1. Du har så fint i din trädgård. Jag har hört att magnolian inte klarade frostnätterna efter de varma dagarna i mars 😒. Ha en souperskön helg ❤️

  2. Ni har en helt fantastiskt fin trädgård. 🤩 Önskar att vår var ingen större men man får göra det bästa av det man har. 🙂 Ni får ha en riktigt fin helg och så hoppas jag att Moje mår bättre snart, pollenallergi är så tröttsamt. 💕

  3. Har också en liten pollenallergiker här hemma. Har ni fått nån bra pollenmedicin? Känns som allt min tar nu inte hjälper 😟

  4. Ble ikke han født med keisersnitt? Det ble min sønn også, og han er også veldig allergisk. Skal starte med vaksine til høsten. De mener barn født med keisersnitt er mye mer utsatt for allergier. Håper tablettene hjelper han!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *