AQUATONER

BETALT SAMARBETE ELLOS

.

Ljuvaste ljusgröna drömklänningen här, mönstrade favvoblusen här, beige byxorna här, söt puffärmsblus här, spetsklänning här, svala mönstrade klänningen här, ponchon här, vit stickat linne här och snygga mörkgröna byxorna här

 

 

Finns det en färg jag verkligen gillar när det gäller styles och outfits så är det grönt! Grönt i alla möjliga kulörer från aqua-turkost till skogsgrönt. Och det finns ju ingen färg som ropar så mycket vååår som krispigt grönt och den färgen passara verkligen  alla – ginger, brunett och blondin. Ovan ser ni sprakande nya fräscha plagg från Ellos som jag allt ut och som jag skulle älska att bära just nu. Grönt är en färg som verkligen är skön och som gör mig glad!

.

Som vanligt när det gäller Ellos har jag en rabattkod åt er som ger hela 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris  + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. Giltig t.o.m 30/4 alltså tom imorgon så passa på nu om ni vill ha någon härlig ny klänning eller blus eller vad ni vill!

Koden är: 415444

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “AQUATONER

  1. Jättefina, men tyvärr är det polyester och jag märker att jag inte trivs i plastbaserade kläder längre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *