SNYGGT & ENKELT

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNKAR ÅHLENS

.

Gillar ni snygga feminina kläder men ändå vill se cool och relaxed ut? Det gör jag! Men det är inte alltid det enklaste att hitta. Själv trivs jag inte i för formella kläder eller för romantiska. Inte för bylsiga och såna som gör att jag förlorar formerna. Jag är nog ganska vanlig i kroppen skulle jag säga, ca 170 cm lång och har oftast strl S. Mindre byst och midja och mer rumpa (Har strl 28 på jeans och B-kupa. Varför skriver jag ut det? Jo för att ni ska få en känsla av hur kläder jag visar sitter på mig och få en hum om strl osv)

.

.

Dom här vida byxorna jag fann här älskar jag! De är fluffiga och rymliga och höga men kan ändå dras åt i midjan och bygger inte på bredden. (Och de är på rea med hela 30% bara en sån sak) Dock är det mycket mer beiga än på bilderna så ni vet och i hållbara materialet tencel. Och jag har strl 36 på dessa..

.

.

Jag vet inte om ni ser mina långa snygga örhängen på picset.  Lolo dog på dem och ville låna! (Har dock ingen länk tyvärr men jag har köpt dem på Åhlens nere på stan:)

.

.

.

Tighta snygga tröjor kan man inte ha för många av. Och tänk också – volym nedtill då kör vi riktigt tight upptill! (Alltid ett bra koncept;) Toppen hittar ni här (jag knep både en svart och vit på rean)  Jääättesköna och användbara i bomull/elastan och jag har strl S.

.

.

Och förresten rean på kläderna ovan gäller bara from idag till imorgon så passa på!

.

Nu ska jag åka iväg och köpa lite thai här till familjen men ha en fin kväll alla!

 

..

KRAM
,

,

,

17 kommentarer till “SNYGGT & ENKELT

 1. Jättefina byxor men jag med mina 156 cm ser inte riktigt klok ut i vida byxor. 😂 Men på dig 👌🏼.

  1. Jag är 155 cm och har också tyckt att det inte passar på mig men nu till våren har jag köpt både ett par vida rosa jeans och ett par vida vinröda manchesterbrallor. Jag älskar båda och tycker att jag är fin i dem helt plötsligt ☺

 2. Fint och snyggt!
  Jag har en trädgårdsfråga: hur gör du med de blommor och perenner du har intill häcken? För du krattar löv under häcken på hösten eller våren? Och klipper den? Hur gör du det i praktiken med perenner så nära? Tänker just häcken mot vägen med pilträden. Skulle vilja ha likadant men funderar på om det ens är möjligt? När klipper du häcken och när krattar du löv? Tack för svar, är så i hjälpbehov! 😀

  1. Hej! Jag har jättetåliga perenner där men som vanligt minns jag inte vad de heter! Tror det är en form av näva. Blåser bort löv och allt på hösten och klipper ner perennerna och det funkar jättebra. Vi har avenbokhäck och den ska klippas på sommaren så det gör vi en gång varje år:)

 3. Jag har också en trädgårdsfråga 😍 Gödslar du dina perenner och med vad? Bästa tips mot mossa i gräsmatta? Må så gott! Tack för alla dina fina inlägg ❤️

  1. Alltid varje vår! Blåkorn brukar jag använda och så jordförbättring jag om det behövs. När det gäller mossa i gräsmattan så finns det gräsmattegödsel som motverkar mossa och som vi använder.. Tack så jättemycket och lycka till med rabatter och gräsmattan!:)

 4. Bonsoir, Je suis française et vis en Vendée, sur la côte atlantique. En France, nous avons un confinement très dur… Nous devons avoir des laissez-passer pour sortir de chez nous en indiquant notre identité, adresse , motif de sortie et heure de sortie. Nous avons droit à 1 H de sortie par jour à 1 km de chez nous. Il y a des contrôle de police et si nous ne respectons pas, nous prenons 135€ d’amende, voir plus en cas de récidive. Toutes les maisons de retraites sont fermées sans visite de la famille. Les magasins sont fermés sauf l’alimentaire. Les plages, jardins publics, etc… sont fermés aussi. Toutes les écoles sont fermées depuis début mars. Ce soir, les nouvelles informations du gouvernement sont l’ouverture des écoles vont rouvrir entre le 11 mai et fin mai avec des mesures drastiques ,(port du masque obligatoire pour collège et lycée et distanciation d’1 m entre chaque élève).
  Les magasins vont rouvrir le 11 mai, mais avec le masque obligatoire pour les clients, + lavage des mains et distance à respecter d’1 m…. Restaurants, bars, hôtels, toujours fermés Jusqu’en juin, peut-être ou plus… Toutes les manifestations, compétitions, festivals, etc…. supprimés jusqu’en septembre… Si les plages rouvrent, ce sera certainement contrôlé au nombre de personnes. Nous n’aurons pas l’autorisation, à partir du 11 mai de parcourir plus de 100 kilomètres sans motif véritable. Les personnes de + de 65 ans, sont priés de rester confinées plus longtemps par mesure de sécurité. Cela peut vous donner une idée de l’organisation de vos vacances, mais sachez, qu’ici, la vie n’est pas agréable et que les français en ont marre….

  1. Oh my…. That settels it. No trips to France. Sending lots of love to France from Norway♥️

  2. Vous avez passer des mois très dur déjà – j’espère de tout mon cœur que cette situation améliora bientôt, surtout pour les enfants. Courage!

 5. I understand English but don’t know how to write it so I trust google to translate the previous text in case you don’t understand French. Friendly

  Good evening, I am French and live in Vendée, on the Atlantic coast. In France, we have a very hard confinement … We must have passes to leave our home by indicating our identity, address, reason for exit and time of exit. We are entitled to 1 hour outing per day 1 km from home. There are police checks and if we do not comply, we take a € 135 fine, or even more in the event of a repeat offense. All retirement homes are closed without family visits. The stores are closed except for food. Beaches, public gardens, etc. are also closed. All schools have been closed since early March. Tonight, the new information from the government is the opening of the schools will reopen between May 11 and the end of May with drastic measures, (wearing of the compulsory mask for college and high school and distance of 1 m between each pupil).
  The stores will reopen on May 11, but with the mandatory mask for customers, + hand washing and distance of 1 m …. Restaurants, bars, hotels, still closed Until June, maybe or more … All events, competitions, festivals, etc … canceled until September … If the beaches reopen, it will certainly be checked for the number of people. We will not be authorized, as of May 11, to travel more than 100 kilometers without real reason. People over 65 are asked to stay confined longer for safety reasons. This can give you an idea of ​​the organization of your holidays, but know that life here is not pleasant and that the French are fed up …

 6. jättesnyggt! förresten hur får du upp håret så snyggt? jag har nämligen också hairtalk-extensions så det blir lite krångligare, så inte tape syns osv.. 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg