SOMMAR SOMMAR SOMMAR

BETALT SAMARBETE ELLOS

.

Härlig somrig byxdress att mysa runt i här, perfekta toppen här, sommarjeansen här, sommarskorna för alla tillfällen här, sköna jackan här

.

.

.

Långskjorta att ha över bikinin tex här, sötaste klänningen här, vardagsweater för kyliga dagar här, sval klänning här, svarta linneshortsen här, vita linnetopen här och  klänningen med volang på axeln här

.

.

Här kikar jag in på min födelsedag med lite härliga och nya inspoplagg från Ellos till sommaren! I år blir det ju någon form av hemester för oss alla och Sverigesommar och det är inte fel del heller – vårt land är ju magiskt fint då! I år är jag sugen på en sommarbasgarderob där plaggen passar med varandra och det är mycket linnetyger och allt är praktisk, mysigt och skönt och riktigt s n y g g t så klart:)

.

Som vanligt kan jag ge er en rabattkod på Ellosköpet och denna rabattkod ger hela 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. Giltig hela maj dvs till den 31/5.

 

Koden i kassan är: 415445

.

Happy shopping nu!

.

.

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “SOMMAR SOMMAR SOMMAR

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *