TRÄDGÅRDSINSPIRATION!

.

Idag denna skööna fredag har jag pysslat på gården på eftermiddagen! Jag pysslade och Maurits satt i hänggungan och åt glass. Värdet som var det finaste hann ju bli lite mindre fint men mysigt ändå!

,,

 

.

Köpte fint och grönt på Plantagen! Är just nu väldigt inspirerad av ett magiskt danskt instaträdgårdskonto där det är väldigt mycket buxbom, vita hortensia och gråa korgar (GNCGarden hittar du här. Gå in på egen risk, man blir typ besatt av Hortensior:)

.

.

.

La ut en liten story från gården imorse och jag fick SÅ många DM om dessa korgkrukor!!! Så de ska jag tips om för er som kanske också blir förtjusta i dessa – kommer nämligen från Rusta och kostar typ ingenting (Elle ja lite) Tre stora korgar i set i konstrotting med handtag och plastad insida för 400-nånting. Älskar dem. Ska köpa två set till tror jag, så fina att ställa i grupp.

.

,

.

Så ska det grävas ner Hortensior! Köpte åtta Annabelle (ska bli stora vita maffiga hortensior) Alltid en start:)

.

.

Nu ska jag fundera på vad vi ska äta till middag! Brukar alltid ha bra ideér men nu står det alldeles still. Lite sent ut också så kom gärna med tips! (Kommer inte bli färsk spagetti och sås från någon snubbig  pastaentreprenör som gjort bort sig för livet iaf. Fy!)

.

.

Ha nu en fin fredagskväll goingar!

.

KRAM

,

,

,

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer till “TRÄDGÅRDSINSPIRATION!

 1. Det kontot är verkligen magiskt! Tack för tipset med korgarna. Trevlig helg söta du!

 2. Hei🌹liker også hortensier. Men lurer på Busnel jakken, er den normal i størrelsen?

 3. Jag gillar din blogg enormt mycket på alla sätt o vis. Jättefina blommor o korgar.

 4. Rusta? Så kul — får bli en sväng :-). Köpte liknande på Jysk förra året och de har varit såå bra också. Trevlig helg och tack för alla supertips!

 5. Älskar också hortensior! Blev så inspirerad när jag såg dem på Yayas och har nu också planterat flera buskar. känns som Annabelle är årets stora uppstickare i rabatten! Kommer bli så fint hos er! Så fina korgar du köpt!

 6. Väldigt snygga korgkrukor, hur blir dom ute i regn? Hade mycket korgar ute förr, blev ofta mögliga, dagens är kanske behandlade på annat sätt.

  1. Dessa är i fakerotting så det händer ingenting alls:) (Riktig rotting är klart finast men det går ju inte här i Sverige)

 7. Men åh så härligt, älskar trädgårdsinlägg så massor av det tack 🙂
  Ser fram emot att se hur du lyckas med alla hortensior och tack för kruktips, jättefina 🙂

  Ja den där vidriga Paulo hoppas jag på att slippa se eller höra om igen, sjukt att så många väljer att fortsätta följa honom på ig, där han som den store narcissist han är sitter med största offerkoftan och lipar. Usch. Bort.
  Finns inga ursäkter, det var medveten och han hade fortsatt om han inte blev tagen. Inte det minsta tanke på tjejen han förnedrat heller. Att det finns så många sjuka män i vårt samhälle är skrämmande.

  Förlåt, men blir så arg, ha nu en fortsatt fin lördag!

 8. Såå snyggt! Sätter du bara buxbomen rakt ner i korgen? Dvs med sin egen kruka?

Comments are closed.