FYNDAT!

REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

.

Idag har jag haft en ganska halvseg fredag faktiskt! DEN perioden i månaden ni vet och då är man ju automatiskt inte på topp men sen så var jag hos en naprapat igår med mina trötta bröstrygg och spända nacke (typiska laptopnacke) och denne satte 6-7 nålar i varje nackmuskel och tryckte runt dem i ”fibrerna och knutorna”. Aaaaajajaj, det var INTE skönt. Helt paj idag faktiskt men hur känns nacke och axlar förutom det där onda? Fantastiskt mjuka faktiskt så det kommer säkert bli bra snart. Hoppas det så pinan var värt det:)

.

.

.

Nu har vi hamnat i soffan framför tv:n och ska se En del av mitt hjärta snart! Ni vet musikalen med Malin Åkerman och med Tomas Ledins låtar. Himla nyfiken på den! (Någon som sett??) Men först kikar jag in för att tipsa om rean inne hos Lindex (25% på ALLT tom söndag). Alltså de har fått s å bra sortiment eller hur?? Hittar oftare och oftare sköna kläder där. Ovan har jag på mig en puffar med broderi anglaise som ni hittar här 

.

.

.

Fick bli en ny söt shoppingkasse också i makramé! För huva vad det har blivit dyrt med plastkassar och det är väl bra iofs! (Bara att jag glömmer det heela tiden och tar inte med mig kassar till affärerna. Tar ett tag att få gammal hund att sitta I guess haha;)

.

.

.

Fick bli den här praktiska och sköna somriga skjortklänningen också! Finns här. Älskar skjortklänningar (jo jag har ganska många:) Jag har strl S så den är rymlig

.

.

Ha nu en finfin kväll vänner!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “FYNDAT!

  1. You look so lovely in these photos, I love the blouse and macrame bag. Do you get to keep all the beautiful clothes? Very stylish.

Comments are closed.