BALANSPORTALEN

SAMARBETE/REKLAM BALANSPORTALEN

.

På en av Västerås finaste adresser nere på stan finns denna vackra port! Lite svalt och hemligt så där när man kommer in i den gamla maffiga schackrutiga trapphallen.. Här har jag varit en del men jag tror aldrig jag nämt det för er? För vad är det för spännande jag gör här och som som döljer sig i detta hus…

 

 

.

Jo det gör söta Lis-Marie och hennes fenomenala Balansportalen. Lis-Marie är nog Sveriges bästa och bland de mest erfarna inom LPG (öppnade 2006) och det märks kan jag lova. Hon har den senaste tekniken (nu menar jag high-tech och marknadens mest avancerade maskin) och har jobbat i många år både som behandlare och är Sveriges utbildningsansvarige inom LPG. Vad är då LPG kanske några undrar? Jo Lis-Marie förklarar att det är en mekanisk cellstimulering på djupet som stimulerar och aktiverar kroppens egna processer (den är helt utan risker) och  LPG lämpar sig som behandling för alla som tål massage, bindvävsmassage och lymfmassage. Man kan göra denna behandling av en mängd olika anledningar som:

 

Fibromyalgi

Idrottsskador

Muskelspänningar

Smärta

Svullnad

Falsk hälsporre

Falsk Ischias (Piriformis Syndrom)

Ärr efter olyckor eller kirurgi

Smärta svullnad och blånad efter fettsugning och bukplastik (Rekommenderas av ledande kirurger)

Celluliter

Envisa fettdepåer

Lös hud efter större viktnedgång

Dubbelhaka

Slapp åldrad hud (även ansikte)

.

Jag har ju mina muskelspänningar i ryggen och det är det sååå skönt att behandla med LPG. Sen har jag gjort min mage och ärren efter bukplastiken (ska man alltid göra efteråt) och så är det ju de där  jobbiga celluliterna… Yepp jag har dem och ganska bra av dem. Det är absolut helt okej att ha dessa och de flesta kvinnor får mer eller mindre celluliter förr eller senare men jag känner att jag har lite för mycket och lite för långt ner på låren. Och då är det enda som hjälper LPG dvs djup bindvävsmassage som jag skulle beskriva som en känsla av ”lätt dammsugning”. Har tidigare gått hos andra behandlare men Balansportalen är b ä s t (stor skillnad på maskiner och kunskap och resultat kan jag lova så gå verkligen till den bästa för det kostar ju en del)

.

.

.

Så nu ska jag bli slätare med hjälp av damerna med de väldigt tekniska kroppsdammsugarna! En kur ska jag gå och jag lovar att jag ska ge er före och efter bilder sen (lovar!)

.

Anledningen till att jag nu samarbetar med Balansportalen är för att jag v e t verkligen att detta med LPG verkligen är bra för både det ena och det andra (värk, ärr, åtstramning av huden, celluliter, vätska) och framförallt att de är extremt seriösa och kunniga och att man får jättebra resultat. (I Frankrike är LPG jättestort och nere i Deauville, i närheten där vi har sommarställe, har jag sett en jätteklinik) Lis-Marie vet att jag är en nöjd återkommande kund och känner sig glad och trygg med att kunna nå ut till fler genom just min blogg och det känns viktigt för henne att jag faktiskt vet vad jag skriver och tipsar om!

.

.

.

Så. Hur går behandlingen till? När man kommer får man den vita typiska LPG-kroppsstrumpan. En egen som man får ta med hem och tvätta som man vill (Vilket är fräschast)

.

.

.

Så mysiga rum med parkettgolv och takkronor och kakelugnar. Man varav ner diirekt

.

.

.

Jag innan behandling av kroppen! Den var såå avkopplande (skönast är ryggen). Brukar lyssna på en pod eller liknande eller tom somna. Eller prata livet med goa Charlotte (hon behandlar mig också) eller Lis-Marie. (Jag läser inte broschyren på picset utan jag döljer mina bröst för strumpan är ganska genomskinlig;)) Behandlingen tar ca 40 minuter så det går ganska snabbt

.

.

.

Klar! Provar vilken kräm jag ska ta (man ska alltid smörja in sig före och efter med en speciell kräm som är anpassad efter olika behandlingsområden)

.

.

Min behandling heter LPG-Behandling Alliance Endermologie Kroppsbehandling Skönhet Sport och Hälsa Kur (1-2ggr/v) och om ni vill boka samma eller kanske ansiktsbehandling (Deras lyxbehandling med kemisk peeling är GRYM kan jag tipsa om) eller någon annan behandling för just dina problem så kan ni göra det enkelt och smidigt på Boka Direkt här (älskar Boka Direkt och bokar alla mina olika typer av behandlingar där!) Eller maila info@balansportalen.se

.

Vet att många kvinnor bekymrar sig lite över sina celluliter men det  ska man inte göra. De är som sagt jättevanliga och inga konstigheter. Men vill man verkligen få effektiv och professionell hjälp med dessa så finns det alltså sån att skaffa. Bara så att ni vet:)

.

Uppdatering! Tjohooo, jag har fixat så ni får 25% rabatt på all LPG hos Balansportalen!!! Uppge bara koden PETRA25 vid bokning på Boka Direkt eller via Mail. Gäller hela långa sommaren till den 1 aug.

..

KRAM
.

.

.

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “BALANSPORTALEN

 1. Ja celluliter är envisa och inte så roliga, men att LPG skulle vara ”det enda som hjälper” är ju inte helt sant 🙂 Bästa resultatet får du ju faktiskt med bra kost (inget socker, inget gluten … ja alla vet vad man ska undvika) och tung styrketräning.
  Jag tycker du är så fin – har du verkligen problem med celluliter?

  1. Nej, det där med celluliter är väldigt individuellt. För mig hjälper varken tung styrketräning eller bra kost. LPG gör däremot magi och en annan behandling som jag just nu tappat namnet på. Jag måste dock göra det regelbundet för att behålla effekten, någon gång varannan månad ungefär så man får ju utvärdera om det är värt pengarna. Jag tycker det eftersom det samtidigt gör att jag blir av med lite spänningar av massagen.

  2. Jag får MER celluliter när jag styrketränar, så det är nog väldigt individuellt tror jag 🙂

 2. Va spännande! posta gärna mer om behandlingen och hur du upplever resultatet jag blir nyfiken att testa själv 🙂

 3. Älskar LPG, så skönt för bindväven och kör igång lymfan. Stagnerad lymfa är en av orsakerna till celluliter. Vilket även är ärftligt. Jag har turen att inte få så mycket celluliter men istället ont i bindväven.. och slött lymfsystem…

 4. Ja celluliter är verkligen individuellt och i viss mån ärftligt.
  Att tro att celluliterna försvinner ( el inte uppkommer) med god kost och bra träning är inte sant för åtminstone de allra flesta av oss.
  Jag har massor, tom på överarmarna! Likaså min mor och mormor.
  Min dotter började få sina första vid 14 års ålder i samband med puberteten, hon äter nyttigt, tränar 6 dagar i veckan och tävlingsdansar på hög nivå.
  Det är nog helt enkelt något vi kvinnor får med på köpet 🙂
  Ska bli mycket spännande att få se före och efterbilder, mycket nyfiken!
  Tack för att vi får hänga med!

 5. Du kan inte vara seriös … ! Det är synd om dig, osäker kvinna är riktigt oattraktivt.

  1. Osäker kvinna? Det är för det första ett samarbetsinlägg, för det andra hjälper LPG behandling mot en massa olika tillstånd, se listan i inlägget.

Comments are closed.