MYSLÖRDAG

REKLAM/ANNONSLÄNKAR ÅHLENS

.

Vilken mysig lördag det blev! Nacken och axlarna är mycket bättre och det är SOMMAR på riktigt och vi har målat och planterat och grillat entrecote (som vi grillar hela tiden nu när vi har en sprillans Webergrill – det är ju bara sååå gott och mysigt) och så har vi druckit mitt nya favvovin. Ni mååste prova Irony I om ni som jag gillar lätta röda viner. Och ätit jordgubbar och gräddglass och så var mamsen och papsen här Coronastyle (dvs ute och med avstånd) Härligt! Och ja just det – om ni som jag gillar guldgult. Tipsar om mitt linne som finns här (jag har S)och min kjol som finns här.(Jag har S) Sommarens skönaste! (Och det står beige på dessa plagg men färgen är mycket mer fint guldig irl)

.

Hoppas. ni också haft en riktigt bra lördag! Och imorgon är det mors dag – kommer ligga kvar i sängen och sova räv och hoppas på väckning med  tårtfrukost och massa pussar och kramar av mina<3<3<3<3

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “MYSLÖRDAG

  1. Vi grillar också hela tiden här hemma på vår Weber som har några år på nacken men håller samma kvalite som en ny. Riktig bra investering. Tack för vin tipset, ska köpa hem direkt. Kram Pattis

Comments are closed.