HAPPY MOTHERS DAY!

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNK LINDEX

.

Hurra för mig och alla andra duktiga mammor idag! För yes det är alla fantastiska, tålmodiga, schyssta, kärleksfulla, engagerade och rättvisa mammor vi hyllar idag<3 Själv så blev jag uppvaktad med gos och love och två perfekta presenter imorse (ska visa sen:) Sen blev det tårta så klart – finns det något att fira så har vi tårta. Det är sen väldigt gammalt! Kan man mumsa fluffiga tårta ska man göra det:)

 

.

.

Knipsadse av en pics på a l l a mina fyra underbara barn! Mina fyra stoltheter – väldigt mallig över dem alla men även över mig själv som åstadkommit hela den här bunten. FAB four. Alla ganska olika både på utsida och insida (de två i mitten är klart mest lika varandra i sättet:) Alla fyra var utspridda i casat men jag hojtade om biiild och då kom de så snällt och ställde upp på bilden ovan. ÄLSKAR ER

 

.

.

Sen var det dags för lunch och eftersom det var min dag så fick jag bestämma och det blev mumsig sushi ute på terassen!

.

.

,

Och vilken varm härlig solig mors dag! Var ute och sprang och kom hem och slängde på mig bikinisen sen solade jag och Lolo (Min zebrabikini hittar ni här och idag med 25% rabatt! Har baddräkten också i samma mönster – love it:) Solisar Gucci

.

Nu ska vi sticka iväg och uppvakta en älskad mormor och en äskad  farmor här men vi ses snaaart igen goingar!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

31 kommentarer till “HAPPY MOTHERS DAY!

 1. Men sååå fina barn!!!
  Måste fråga var lolos klänning kommer från?

  1. Hej Åsa,

   Jag tror (nu spekulerar jag bara) att Petra måste klämma in en hel del samarbeten nu för att snart går hon på sommarlov/semester med barnen och då finns inte lika mycket tid för samarbeten. Plus att jag tror att många företag kör inte lika mycket med samarbeten under sommaren för de själva har semester osv. Så för att Petra ska kunna ta ett ordentligt sommarlov och njuta så måste hon klämma in en massa samarbeten på raken.

   Nu som sagt ovan så spekulerar jag ☺️. Oavsett så tycker jag att ALLA Petras inlägg är alltid så välskrivna och fina. Oavsett om det är ett samarbete eller inte.

   Och detta är Petras jobb, inte ett sidojobb eller hobby. Utan hennes jobb. Hade du tyckt det var roligt om folk hackade på ditt jobb HELA tiden?

   Sprid kärlek! ♥️ Så viktigt i dessa tider.

  2. Ja! Ska vi hoppas på ett sjunde?

   Du måste förstå att det är skillnad på sponsrade inlägg och inlägg som innehåller reklamlänkar. Petra vet att hon kommer få frågor om bikinin och istället för att missa att svara (och då bli kallad dryg och otrevlig) lägger hon in länken redan nu. Länken kan generera några ören till Petra och därför måste inlägget märkas.

   Det är med andra ord inte sex reklaminlägg på raken. Om du läser texten så ser du att den framför allt handlar om Petras kärlek till sina barn, mors dag och lite annat mysigt.

 2. One would never think that you had four children, looking good I must say and you have beautiful children.

   1. Ja för bukplastik förändrar ju hela kroppen inkl näsan och örsnibbarna. Muskler får man på köpet, det vet ju alla! 🙄

  1. Kändes det bra i hjärtat att skriva så? Alltid undrat hur det går till när beslutet fattas av en individ att skriva så till nån annan? Sitter en och riktigt myser framför skärmen? Eller glöder det i hela själen av bitterhet? Allvarligt, känns det verkligen bra att skriva så?

  2. Den syns i alla fall! Misstänker att din för länge sedan är gömd i nån valk.

   1. Nu är ju du precis lika ovänlig som den som skrev den tråkiga kommentaren.

  3. Vi lever (troligtvis) bara en gång. Sprida negativitet, är det vad du vill göra med ditt liv?

  1. Så du Ingrid menar att man ska få skriva vilka elakheter som helst, helt oemotsagd? För det är inte ”kritik” att skriva att nån är ful (eller har en ful navel). Det är ren och ful elakhet. Punkt.

  2. Ingrid: du reagerade på Vanessa’s kommentar, som var klockren, men inte på Melinda’s som var rent av elak? Ingrid och Melinda är kanske samma person? Eller stöpta i samma form, om inget annat. Prova på att tänka efter före.. ni kommer må bra, eller bättre.. jag lovar…

  3. Hur menar du att jag kritiserar? Jag ställde en uppriktig fråga med ett par potentiella hypoteser. En stilla undran helt enkelt.

 3. Nämen fy så elaka kommentarer! Är ni på riktigt? Jag kan knappt tro det jag läser….så fruktansvärt att läsa och än mer veta att det finns en klick med människor som kan uttrycka sig på det viset och dessutom vuxna (antar i alla fall att vi som läser bloggen är 25 o uppåt). Att kunna med att skriva så??? Herreguuud! Rena påhopp om hur en människa ser ut eller vilka val den gjort! Jag hade blivit sååå ledsen om jag befinner mig på stranden och nån av ”er” kommer fram till mig och säger -usch, vilken ful navel du har och du som har lite rund mage…att du har en navelpiercing där….sen är du ju allmänt ful oxå!
  Skulle ni göra det IRL? Tänk på att såna kommentarer kan få riktigt tråkiga konsekvenser….säga sånt till någon som kanske mår riktigt dåligt kan sluta riktigt ILLA!
  Skärp ER för fan!
  Till Petra o alla ni andra fina goa tjejer o killar här inne: stå upp och peppa varandra att visa respekt, skratta, vara glada, unna varann-man lever längre genom att vara snäll o glad!
  Kram på er, älskar er, Petra o denna Blogg❤️

  1. Så bra skrivet! Nu koncentrerar vi oss på Petras fina inlägg istället och ger inte någon energi till dessa energitjuvar. Älskar denna bloggen och går in tusen gånger om dagen för att se om något nytt inlägg är på g. Älskar alla fina bilder och all inspo jag får här.
   Så så fina barn du har. Jag har också fyra och en tar studenten samma dag som din son. Tar gärna emot studentinspo!
   Kram från ett ☀️Skåne

   1. Härligt att det finns rara o snälla människor här inne❤️! Det är ju bara en handfull som skriver elakheter men de ”tar över” lite för mycket! Lycka till med barn och student, hoppas ni kan fira på bästa sätt trots allt🍾🥂😘

  2. Såå bra skrivet!! Är helt enig med dig🥰 sprid lite kärlek istället för att vara elak. Och IRL no de skulle aldrig våga

 4. Fina barn och fin mamma! Och jag gillar alla inlägg, även sponsrade!

 5. Vilken underbar dag du fått med kärlek och fint väder☀️❤️
  Härligt att känna sig uppskattad en dag som denna lite extra❤️!
  Synd att det ramlar in trista och onödiga kommentarer, blir ledsen över att det finns de som måste skriva sånt.
  Kärlek till dig Petra och alla ni andra som skriver fint och snällt🤗

  1. Hej!Undrar varifrån den vita ”tygpåsen”på bordet är från?❤️

 6. Snygg bikini på snygg kvinna! 😊 Tycker det är så roligt med reklam/samarbeten där du bär kläderna – alltid så snyggt stajlat och kul att du har lite olika stilar som man kan inspireras av! Kram

Comments are closed.