DET HÄNDER GREJER I TRÄDGÅRDEN

.

Ett snabbt pics taget i trädgården när vi hade tältresning här på eftermiddagen! Ett stort maffigt kritvitt tält byggdes snabbt av några stora starka och ganska varma män ute på gräsmattan.  Yes nu ska här pyntas och studentfixas och ni ska så klaaart få se allt jag gjort sen! Är sååå ivrig (detta är så KUL) men jag kan inte börja förrän imorgon, någon ordning får det ju vara. Ballonger och blommor och detaljer och gult och blått och champagneskålar och så ska jag ta en tur till IKEA här ikväll och bunkar upp med grejer. Gardenparty coming up om 1,2,3…

.

.

Men nu hojtar min familia om maat så nu måste denna svettiga fyrabarnsmamma lämna er men vi ses snaaart igen!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “DET HÄNDER GREJER I TRÄDGÅRDEN

  1. Åh, det kommer bli supertruper-tiptop-bra detta! 😃 minns studenten med värme o glädje, och lite oro för vad skulle ske nu, man har ju gått i skolan hela sitt liv, typ… men så härlig tid studenterna har framför sig☀️🤍🇸🇪 grattis Truls👏🏻

  2. Älskar dessa studenttider, kanske för att jag minns den dagen som den bästa dittills. Det låg så mycket spänning & förväntan i luften, allt var möjligt kändes det som. ☺️ Kom på att det är 24 år sedan nästa vecka som jag sprang ut där på trappan och skrålade med mössan i högsta hugg, men 24 år???, känns ju och jag minns det som i går. 😂 Oavsett, hoppas ni och Truls framför får en helt fantastisk dag. Själv får vi vänta si så där 6 år innan vår förstfödda tar studenten. 💛

  3. Det är en sådan rolig dag. Ska bli kul att se hur fint du kommer fixa till det. Ha en fantastik Student 💛🇸🇪🍾

Comments are closed.