STUDENTFEST – DEKORATIONER I ETT STUDENTTÄLT

I SAMARBETE MED RENT A TENT

.

Så här på Sveriges nationaldag, hurraaa, så passar det ju toppen att jag visar hur jag piffade till studenttältet igår!

.

Temat var, så klart, blått och gult som det ju ska vara men jag kände att jag inte ville att det skulle kännas som någon dränkt stället med de färgerna (finns ju så crazy mycket gul/blåadekorationer till såna här tillfällen om man nu vill ha det:) Nope jag tänkte mer ljust gardenparty ni vet med lite piff av våra härliga Sverigefärger! Blommor är ju det mest tacksamt att dekorera med och det alltid. Är det något färgtema – använd det i snittisarna! Blåa hortensior, vita pioner och brudslöja, gröna daggkåpor och ax, solrosor och så gulliga små gulingar som jag inte vet vad de heter i en glasburk. Tadaaa – student/Sverigetaktigt direkt. Så köpte jag en gastub och  blåste upp runda vita lite större ballonger och fäste ed blå-gula band. (Dock krympte ballongerna och blev lite mer ordinära ganska direkt tyvärr)

 

 

.

Vi hade ju totalt 60 gäster igår i två sittningar. Frukost och lunch. Bilderna är tagna i förrgår kväll då jag dukade och fixade för sittning No1 för studenterna på morgonen och det var lite mulet och regnet hängde i luften. Men gårdagen blev jättefin och solig och varm och skön som tur var. Men man vet ju aldrig och jag hade ju hyrt ett otroligt fint tält från Rent a Tent i Västerås. En Modula 4 med plats upp till 40 personer (luftigt skulle det vara pga ett visst virus) Valde runda bord – dels för att runda bord precis alltid är snyggast och trevligast men också för att det skulle vara lite ryggar mot varandra och ännu mer avstånd.

.

.

.

Det gör ju s å mycket att hyra vita dukar och vita stolöverdrag! Höjer festlighetsgraden med 100%. Hade först tänkt ett trägolv men tyckte att det blev så himla läckert med det där krispigt rena vita mot gröna gräsmattan. Köpte så bra tallrikar och glas på IKEA btw som jag måste tipsa om, kostade FEM kr styck. Blev 35 djupa och 35 flata och det kostade mindre än tjusiga papptallrikar. (Blev 35 riktiga glas också som också kostade 5 kr styck) Bea gjorde fina rullar av lite lyxigare stora Duniservetter med blågula bandsom besticken låg i!

.,

..

.

Utanför placerade jag buxbomxklot som jag satte flaggor i för att få ännu mer gardenpartykänsla och så vita vimplar i tälttaket. (Stod och vajade på en stege för det var mer än 3 m upp i nock:)

.

.

.

.

Sen ut med massa godsaker dagen efter! Hade ett mindre sideboard inne i tältet och sen ett stort serveringsbord utanför tältet (ej på bild:)

.

Och  vad tyckte då studenterna? Jo de var ju supernöjda och jag blev sååå glad. Ville verkligen hjälpa till med att ge dem en riktigt fin festlig avslutning på gymnasiet<3

.

Vill ni också hyra tält till midsommar eller bröllop eller födelsedagskalas så gör det genom Rent a Tent! Snyggt och lite lyxigt och så skönt att de sköter upp och nermontering  och kan fixa alla detaljer som möbler och tvätt osv.

.

.

KRAM

.

.

.

 

22 kommentarer till “STUDENTFEST – DEKORATIONER I ETT STUDENTTÄLT

  1. Så fint, du får alltid till det lilla extra! Tack för inlägget, det har jag sett fram emot då jag också har en dotter som tar studenten om några dagar!🇸🇪💙🙏

    1. Tack! Frukost med nybakta frallor och massa tillbehör. Våra gästerna fick italiensk buffé:)

  2. Wow, så otroligt fint allt ihop, du är en klippa som får till det extra!!

  3. Så utrolig fint, flink er du <3 Og rammen rundt (hagen) er jo også til fingerspissene perfekt og fantastisk vakker. Gratulerer så mye både til Truls og til mammaen.

  4. You are such a good mom! Learning about graduation in Sweden is interesting as it is very different from how my children graduated here in Vancouver. x

  5. Wow, du är så duktig att fixa. Blev superfint. Precis lagom mycket piff. Stilrent 👌🏻

  6. Åh, så fint fixat. Studenten är ett minne som man verkligen vill fira🇸🇪

  7. Såå fint, måste varit härligt för studenterna att få en så fin morgon på sin stora dag 💙

  8. Du har verkligen känsla för det stilfulla, full av beundran och inspirerad som tusan. Tack!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg