STOLTASTE MAMMAN EVER

.

Imorse kl tiiidigt och uppladdningen inför studenten pågår hos oss!

.

Så idag tog min äldsta älskade superskatt studenten! GALET. Känns ungefär som jag åkt torktumlare just nu haha eller ja tagit studenten själv för OH MY vilken dag…. Började 05.15 för mig (champagnefrukostens första gäster trillade in 06.15 zzzz) och jag har kameran fullständigt fullproppad av bilder från dagen men det mina älsklingar tar vi imorgon för nu ska denna överstolta mamma till Truls Ö i SA 17 B (gud vad jag hört just det skrålas denna fredag!!) minsann ta time out, sparka av mig klackarna, slänga på mig myspysen och slänga mig ner i soffan och bara se på film med en stor skål smågodis (och kanske lite mer champagne;);) och gör absolut inte mycket alls. Pjuuuuh.

.

(Och Trulle, jag älskar dig mest av allt min going och du har tagit studenten från treårig samhällsvetenskaplig idag och jag är så stolt och mallig över dig och du är verkligen absolut bääääääst<3<3<3<)

.

PUSS

.

.

.

Rekommenderade inlägg

15 kommentarer till “STOLTASTE MAMMAN EVER

  1. Heter det inte samhäll? Ursäkta en annan sjukt stolt mamma till en son som har gått teknik💕👍
   Grattis till Truls!

 1. Vad fin han är Truls, mina tog studenten för 5 och 3 år sedan. Det är verkligen en toppen dag men mycket som skall ordnas. Vi hade också champagne frukost hos oss med stort tält, superkul 😄. Grattis till sonen. Mvh Åsa

 2. Grattis till studenten !!
  Så jättefin kille! Min son tog studenten för ett antal år sedan och jag var också såå himla stolt och glad,nöjd och väldigt trött på kvällen.
  Hade jobbat för att allt skulle bli så bra som möjligt denna dag och det blev det!
  Förstår precis din känsla Petra!
  Tack för en jättemysig blogg så roligt att följa dig!
  Carina i Västerås

 3. Anna o Hanna, spelar det någon roll om hon skrev Samhälle och att den är 3-årig? Var det viktigt för er att poängtera det? Vad tillför det i sammanhanget?

  1. Jag ser bara två trevligt ställda frågor. Förr fanns det ju även tvååriga linjer på gymnasiet. Man måste inte hugga på allt 🙂

 4. 🇸🇪Vilken stilig å fin student 🇸🇪Å såå fint fixat o piffat å ordnat! 😍Så trevligt! Ja när de tar studenten då känner man verkligen att de börjar bli stora vuxna 😅🇸🇪🎉🙌👍

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *