VILKEN HELG!

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

.

W o w vilken underbar sommarhelg det blev!!! Vädret var verkligen det b ä s t a. Mer sånt tack! I fredags var det som sagt tjejmiddag och igår var vi på stranden och hade picknick (och jag sprang dit i hettan och det var typ dööjobbigt:) och i lördags var vi ju ute på Frösåker och landet hos svärisarna. Så himla mysigt att sticka ut dit ibland, blir alltid så l u g n när jag är på landet. Ängar och öppna landskap är verkligen min melodi. (Och på mig hade jag en svart tanktop (sommaren 2020 plagg no 1 eller? Samma som jag hade på mig gårdagens inlägg btw) och skön enkel tunn lagom lång svart kjol)

.

.

.

Svärmor bjöd på så god lunch med soppa och magiskt hembakt surdegsbröd (ska minsann fixa recept det, jag måste prova detta själv) och så somrig jordgubbstårta som efterrätt och Moje och Bea svalka sig i Mojes minipool mellan varven:)

.

.

Och tänk att det är midsommar på fredag?! Redan! Och vi har faktiskt ingenting uppbokat alls, det blev ju så när Coronan ställde till sommarplaneringen totalt. Men något mysigt ska vi ju hitta på ändå så klart:)

 

.

Ha nu en superfin måndag alla!

.

KRAM

.

.

.

 

7 kommentarer till “VILKEN HELG!

  1. Stolarna och underläggen var är de ifrån? Snälla fråga svärisarna Petra🙏🏻😀

  2. Du har snygga axlar och passar jättebra i tanktop. De var inne när jag var ung vuxen på slutet av 90-talet. Lite kul hur modet går i cirklar.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg