RRRROAR

BETALT SAMARBETE/REKLAM ELLOS

,

Bikinitop tiger här, bikinitrosa tiger här, leotunika här, svart volangbaddräkt här, svart baddräkt med bar midja här, svart bikinitop här, svarta höga bikinitrosor här, leobaddräkt här, palmmönstrad baddräkt här och tigerrandig strandklänning här

.

Yes nu är badsäsongen verkligen här på riktigt! Och vet ni vad jag tänker när jag tänker badmode? Bekvämt och sånt som liksom är jag. Skönast så. Lätt att man  kanske får för sig att man ska ha något ”jättesomrigt” man kanske aldrig väljer annars (plötsligt tokblommönstrat och knallfärgat) när det faktiskt är annan stil man helst har på sig och trivs i. Jag gillar ju jättemycket  djurmönstrat, kakifärger och svart och krispigt vitt på stranden. Säkra kort. Gärna göra det mer spicy med roliga detaljer istället! Guld är aldrig fel på en lagom brun sommarkropp. Stora solisar och gulddetaljer på stranden, grrrr så snyggt:)

Nu har jag som vanligt när det gäller Ellos sköna och prisvärda mode en finfin rabattkod som ger er hela 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. Hur bra som helst.
,
Koden är: 415447 och giltig 1/6-30/6.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg